Wpis z mikrobloga

• 432
@paczelok: Wszyscy mają płatne konta. Memcen zrobił z siebie po raz kolejny błazna.
Jak w każdym z wywiadów. Populista, który nie ma podstawowej wiedzy o zarządzaniu państwem.
  • Odpowiedz
  • 0
ale z cb troll, tylko o tym piszesz widać że płatne konto

@paczelok: haha, akurat sobie odpaliłem i rzeczywiście nie mogę z niego. Ale masz rację za dużo piszę, już nie będę panie kuc xD
  • Odpowiedz
@card_man: i tu mam wrazenie, ze Petru dostal wszystkie pytania wczesniej albo mu ktos do sluchawki podpowiadal xD Nigdy wczesniej taki blyskotliwy nie byl. Ogolnie forma debaty to gowno. Musial bym to ze 2 razy sluchac zeby ogarnac o czym oni mowili. a prowadzacy to juz tak szybko n---------l prawie jak na licytacjach w wojnach magazynowych.
  • Odpowiedz
  • 0
@Programista500plus: co do prędkości to się zgodzę, strasznie męcząca ta debata z tymi szybkimi pytaniami.
Moim zdaniem Petru się wyrobił, dobrze mu zrobiła przerwa od polityki. Widać że jest wyluzowany i nie ma ciśnienia.
  • Odpowiedz
@wyqop: To jest główna wada opozycji: stare twarze, choćby skompromitowane ale wciąż wyciągane jak Wałęsa i Petru. Później płacz dlaczego PIS znowu wygrywa.
  • Odpowiedz
@card_man: on sie nie zastanawia tylko zgodnie z tym co podpisał w akcie konfederacji gietrzwałdzkiej czeka co mu jezus podpowie. Niestety jezus po raz kolejny postanowi ze Sławka zrobic błazna xD
  • Odpowiedz
  • 10
@CzyWszystkoJestJuzZajete: chodzi o to że miał zadać pytanie dla Petru. No nie mów że nie ustalali reguł, takie rzeczy sztaby ustalają przed debatą, jak ilość pytań, czas na pytanie i na odpowiedź.
Mentzen zastosował filozofię xD, czyli miał w------e, i wyszło jak wyszło.
  • Odpowiedz
bo to debata a nie festiwal czytania z kartki, ma odpowiadać tak jak myśli a nie co sztab wyborczy przygotował żeby zgarnąć jak najwiecej lemingów.

@Kupamilosci: To zapewne dlatego Mentzen na co drugie pytanie migał się z odpowiedzią, rzucając jakimiś wyuczonymi hasełkami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Spoko tylko ten mem był z chwili gdzie memzen nie wiedział jak odpowiedzieć na pytanie, a nie jakie pytanie zadać.

@CzyWszystkoJestJuzZajete: nie. Powiedzieli, proszę zadać pytanie, a ten łeb w sufit i nie wiedział o co ma zapytać.
  • Odpowiedz