Aktywne Wpisy
MrRidiculous +149
#gielda Jestem na minusie na super bezpiecznej inwestycji w ETF S&P 500 która miała mi dawać 15% rocznie i emeryturę w wieku 40 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do kogo mam się zwrócić o zwrot środków?

czerwinski +88
Mało kto wie, ale oprócz Pudziana oraz Brata Pudziana jest jeszcze Brat Brata Pudziana.
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Wcześniej było w ustawie o pomocy powodzianom, z czego bekę miał nawet Stanowski i ostatecznie usunięto XD
Przypominam, że ten straszny, nieludzki, antyrodzinny wskaźnik stanowi, że na mieszkanie ma być 1,5 miejsca parkingowego w zabudowie śródmiejskiej.
#nieruchomosci
źródło: parkingi
PobierzKonsekwentnie powinni znieść to minimum 25 metrowego mieszkania to wreszcie będzie jak w Japonii XD
Pytanie w jakiej dziedzinie ten człowiek jest ekspertem. Stawiam dyche, że w fikołkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ludzie coraz mniej chcą jeździć samochodami. ( ͡°
Nie trzeba im co 3 miesiące przy każdej ustawie przypominać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Deweloperami gardzę chyba najbardziej.
No brak profitu.
no i na cholerę ci te 25mkw? nawet porządnego tv nie wsadzisz czy innego sprzętu bo zamiast oddzielnej kuchni masz aneks którego nie odizolujesz od pokoju i podczas gotowania cały tłuszcz osiada się wewnątrz elektroniki.
co do samego metrażu, wsadzisz 4 rowery biurko+pc trenażer + szafkę z książkami i nawet nie masz gdzie spać bo się łóżko nie zmieściło. to że ty chcesz być robakiem to
@ish_waw: no chyba oprócz likwidowania miejsc parkingowych