Aktywne Wpisy
RenkaRenkeMyje +77
Kiedyś było powiedzenie "boże daj mi ciepliwości, bo jak mi dasz siłe to ich wszystkich zaj3bie".
Teraz powiem: boże daj mi śliny, bo sie odwodnie przez plucie na te wszystkie ludzkie wrzody.
#famemma #polskiyoutube
Teraz powiem: boże daj mi śliny, bo sie odwodnie przez plucie na te wszystkie ludzkie wrzody.
#famemma #polskiyoutube
Graner +33
Jedna ex sportowa dziewczyna jest na etapie wbijania sie w sciane jak oznajmiła mi ze po 30 PIERWSZY raz w zyciu dostała od kogos kosza to kogo przez jakis czas podbijała, a to dopiero poczatek bo jest dosc swiezo po długim zwiazku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiec nie chodzi o fakt, ze kobieta nagle padnie na kolana i bedzie płakac nad losem. Gnicie bedzie postepowac powoli jak bedzie ogladac kolezanki w zwiazkach, z załozonymi rodzinami a takiej rakiecie beda wpadac do wyboru tylko ruchacze zostawiajacy ja ze łzami, stare dziady, chłopki ponizej jej ligi, zostanie rośliniarą/ kociarą/ książkarą/ jesieniarą z zawiscia ze "wszyscy faceci sa tacy sami" xD
No i potwierdziłoby to skrzeczenie kiedy na róznej masci spotkaniach dojdzie temat randek i 'bomb has been planted'- opowiadam ze ja po 30 wolę młodsze dziewczyny typu 23-25 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka #zalesie #takaprawda #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #kobiety #rozowepaski
a tak z ciekawosci- naruchałes sie to znaczy ile mniej wiecej kobiet? bo wykopki lubią koloryzowac xD
juz nie mowiac o tym ze obecnie kobieta nie potrzebuje mezyczyny praktycznie do niczego, moze byc samodzielna, sama radzi sobie finansowo, jedyna opcja to jezeli chce miec dzieci
@greenbong: to wtedy wymieni się na nowszy model ¯\(ツ)/¯
@greenbong: długoterminowo kobiecie nie chodzi o seks, wszak żyją dłużej niż do tej 30, zostaje pozostałe pół wieku
@getin: ale seks można uprawiać i do 80
A o co chodzi? Każdy człowiek jest inny, nie ma jednej kobiety. Niektóre chcą mieć rodzine, inne karierę, jeszcze inne zwiedzać świat, niektóre czują się dobrze w monogamicznych związkach, inne w poliamorycznych a jeszcze inne w otwartych, niektóre są religijne, inne niewierzące itp. itd.
Problem tzw. ściany jest bardzo, bardzo wyolbrzymiany, ale to też nie oznacza, że ściana nie istnieje.
Wiadomo, że nie da się porównać samotności 35-latka i samotności 35-latki, bo singielka w takim wieku zawsze dostanie więcej uwagi i zainteresowania, niż singiel.
Z drugiej strony jednak zwróćmy uwagę na to kto się takimi kobietami interesuje - rozwodnicy, simpy, desperaci (generalnie najgorszy sort facetów). Na