✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jestem jawnie podrywany przez dziewczynę, która ma chłopaka i ona się z tym nie kryje. Leci na mnie. Nie znam typa, ale nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja. Z drugiej strony jest bardzo ładna i poza tym zachowaniem, to ma fajny charakter. Dostanie w ryj mi nie grozi. Może planuje z nim zerwać. #randki
Anonim (nie OP): @sprawdzajacy zrobiłbym tak, ale nie mam nic do niej. Obróci się to przeciwko mnie, bo go nie znam prywatnie i w moim środowisku będę miał problemy.
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
Jestem jawnie podrywany przez dziewczynę, która ma chłopaka i ona się z tym nie kryje. Leci na mnie. Nie znam typa, ale nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja. Z drugiej strony jest bardzo ładna i poza tym zachowaniem, to ma fajny charakter. Dostanie w ryj mi nie grozi. Może planuje z nim zerwać.
#randki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: jak zerwie z nim dla ciebie to zerwie z toba dla kolejnej ofiary i naiwniaka
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91