Aktywne Wpisy

Hortennsia +25
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz
wfyokyga +20
POLSKA GUROM 🇵🇱🇵🇱🇵🇱💪💪💪
źródło: temp_file3697954566000702282
Pobierz

#anastazjazgrecji #grecja #facebookcontent
źródło: IMG_20230619_020359
Pobierzźródło: IMG_20230619_021628
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem czy to jakiś troll czy nie, ale tak swoją drogą to takiemu typowemu Grekowi nie pozostała już nic innego niż sięgnięcie aż do czasów starożytności i jaranie sie w internecie, że Grecja jest kolebką cywilizacji zachodu. Taka Polska zniknęła z mapy, przeszła dwie wojny, komunizm i już dawno wyprzedziła Grecję w PKB na osobe. Gospodarka Grecji to żart, tylko turystka to jakoś ciągnie jescze. Kwestia czasu jak Grecja
Papadopoulos Apostolos
@ekjrwhrkjew: Wyprzedzą nas? (╯︵╰,)
Smrod brod ubostwo brak pracy i perspektyw, jeszcze najechalo tam tego tałtajstwa do nich
@ekjrwhrkjew: Przecież właśnie na tym polega ich problem. Gdyby mieli swoją walutę, to byłaby ona dużo słabsza niż euro i to dałoby kopa gospodarce
- 420 euro za mycie rąk
- 600 euro za brak spóźnień
- 120 euro za to, że korzystanie z darmowe stołówki
- 870 euro za wysyłanie faksów
- 69 euro za rozgrzanie silnika
I wiele wiele