Wpis z mikrobloga

@tymirka Aha, czyli każdy kto uważa że wizyta pracownika uefy mega wrażliwej na kwestie rasizmu na imprezce narodowców była niefajna jest małym człowiekiem bez honoru?

@Trzesidzida: xDDDDD żebyśmy mieli takich narodowców jak na tej konferencji, to Polska byłaby znacznie lepszym miejscem xD typie, to była imprezka ludzi biznesu bez żadnego rasizmu, a sam Marciniak nigdy o rasizm nie był oskarżony xD I tak, bezpodstawne pomówienia stosują ludzie bez honoru

Nie przemyślał
@tymirka Mi się osobiście wydaje ze nigdy w uefa nie było tematu odsunięcia Marciniaka od meczu finałowego. Zostało to rozdzmuchane przez polskie media które podchwyciły temat podipasny najgorętszym nazwiskiem w polskim futbolu. Wątpię żeby oświadczenie jakiejś nic nie znaczącej organizacji non profit miało tutaj jakieś znaczenie
przepraszają i zmieniają zdanie tylko słabi, niewydarzeni, #!$%@? i złodzieje.

@aarahon Nie no, brawo. Jak z takim podejściem ma funkcjonować polityka? Jak masz przekonywać kogoś do zmiany zdania, gdy Ty sam taką osobę, która zmieni zdanie uznajesz za kogoś gorszego? O to chodzi w tej tolerancji?

pracownika uefy mega wrażliwej na kwestie rasizmu

@Trzesidzida: I dlatego też ten pracownik UEFY mógł pojechać na delegacje do rasistowskiego Kataru. Aha. Ma to ręce
Jak z takim podejściem ma funkcjonować polityka? Jak masz przekonywać kogoś do zmiany zdania, gdy Ty sam taką osobę, która zmieni zdanie uznajesz za kogoś gorszego? O to chodzi w tej tolerancji?

@mroznykasztan: Polityka funkcjonuje póki co słabo bo pis nie potrafi przyznać że jest słaby, ktoś to zmieni zdanie nie jest dla mnie gorszy, w tolerancji chodzi o to żeby tolerować czyjeś zdanie.
przepraszają i zmieniają zdanie tylko słabi, niewydarzeni, #!$%@? i złodzieje.

przepraszają i zmieniają zdanie

przepraszają i zmieniają

i

@mroznykasztan: To i oznacza że muszą nastąpić dwa rzeczy, przeprosiny i zmiana zdania (co do przeprosin). Sama zmiana zdania nic nie oznacza tego co jest dalej.
link to nie dowód

@NewBlueSky: skoro jesteś za tępy żeby czytać ze zrozumieniem wyjaśniam - napisałem że chcę link do dowodu a nie że link to dowód. Dla przykładu podam link do dowodu na moje słowa - Mentzen powiedział że należy zlikwidować PO - https://www.youtube.com/watch?v=vMTKsaMPA2M

Podałeś link do dowodu na swoje słowa o atakach na konfederację? Nie, bo wiesz że to kłamstwo i żadnego dowodu nie znajdziesz.

@NewBlueSky Nie podałeś też
@NewBlueSky: skoro jesteś za tępy żeby czytać ze zrozumieniem wyjaśniam - napisałem że chcę link do dowodu a nie że link to dowód.

@aarahon: dowód to zarejestrowany fakt, napisałem ci jak uzyskać nieskończoną liczbę obserwacji, które są kandydatami na fakt.

Napisałem dosłownie wpisz w google ZYX, moge ci podrzucić link do tego jak się to wpisuje w google, ma to taką samą wartość xD

Skoncz lać wodei szukać wymówki. Już
Napisałem dosłownie wpisz w google ZYX

@NewBlueSky: ja nie będę szukał czegoś czego nie ma.

Nie podałeś też dowodu na mój płacz. Udowodnisz to czy dalej będziesz kłamał i szczekał jak pies?
@NewBlueSky: To udowodnisz swoje stwierdzenia czy dalej będziesz kłamał i szczekał jak pies?

@aarahon: wyzywanie to nie erystyka, robisz to od dawna i myslisz, ze cos tym osiagasz. Jedyne co osiagasz to pokaz jak bardzo placesz, jak bardzo zostales wyjasniony i jak bardzo odmawiasz czytania ze zrozumieniem.
wyzywanie to nie erystyka, robisz to od dawna

@NewBlueSky: kolejny raz kłamiesz że coś robię. Wskaż słowa którymi cię wyzywam. Tylko pamiętaj że czytasz ze zrozumieniem, i wiesz że pytanie:

czy dalej będziesz kłamał i szczekał jak pies?

nie kieruje wyzwiska w twoją stronę a jedynie opisuje zachowanie kłamiącego psa ;)

To udowodnisz swoje stwierdzenia czy dalej będziesz kłamał i szczekał jak pies?
@aarahon: to ze nie masz jakichkolwiek argumentow czy kwalifikwacji do tej rozmowy juz wiemy, a ty ciezko pracujesz aby to potwierdzic z kazda nowa wypowiedzia, na marne. Ale ja sie ciesze, bo bozyszcz, ktory udaje, ze ma cos do powiedzenia w kazdym temacie zostaje naswietlony i tej rozmowy nie usuniesz.

Taka jest moja rola, rola erystyka-logika. Jestem tu aby wyjasniac podrabiancow.