Aktywne Wpisy
drzewko94 +566
Nie ku*wa, 1,5 roczny telefon który kosztował ponad 5k nadaje się tylko do wyj*bania
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
LittleOpa +24
Z czego wynika obecnie taki nawał dzieci leczących się psychicznie / psychologicznie? Z tego co pamiętam, w latach 90-00 do pedagoga szkolnego chodziła wyłącznie patologia, a samobójstwa wśród młodzieży to były jednostkowe przypadki. Teraz muszą być całe programy wsparcia finansowane przez miasta takie jak #warszawa
Perspektywy pracy i sytuacja finansowa była dużo gorsza, a model wychowania raczej był oparty na ojcu z piwem przed TV i matką kurą domową która czasem jedynie
Perspektywy pracy i sytuacja finansowa była dużo gorsza, a model wychowania raczej był oparty na ojcu z piwem przed TV i matką kurą domową która czasem jedynie
Brawo Marciniak!
#bekazlewactwa #konfederacja
@Wokawonsky: Skoro nie wiesz jakie on ma poglądy, to skąd wiesz że moje stwierdzenie to efekt urojeń? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zakręciłes się Konfiarzu.
Dobrze wiesz jakie on ma poglądy, tylko się z nimi zgadzasz, dlatego wypierasz to, że są to poglądy
@Tymajster: właśnie dlatego, że wiem jakie poglądy ma Mentzen, wiem że twoje stwierdzenie to efekt urojeń. Dobrze wiem, jakie ma poglądy, ale nie wiem, co jest w nich nietolerancyjnego i dyskryminujacego i chciałbym, żebyś mi wyjaśnił
@Wokawonsky: A ja nie chcę ci tego powiedzieć, bo to daremne. Po prostu popierasz te poglądy, dlatego uważasz, że są one w porządku. Ja napisze, że on jest katolickim fundamentalista, a ty mi powiesz że nie, taka to rozmowa z fanatykami.
Miej chcoiaż odwagę przyznać "tak, popieram zamordystów z Konfy, bo jestem światopoglądowym zamordystą."
@Tymajster: ja po prostu myślę, że nie masz argumentów ;) gdybyś je miał, to z łatwością byś je przedstawił
@Tymajster: jakimi fanatykami? xD Jeśli ktoś mi przedstawi logiczne argumenty, to mnie przekonują. Jeśli mam kontrargumenty, to mogę podyskutować i z
@Wokawonsky: Nie, bo nie masz żadnej woli je przyswoić. Po prostu chcesz żebym się wyprodukował, a nie ma żadnych szans, żeby cię przekonać. Fanatyka Konfy się nie przekona. Mogę tylko liczyć na to, ze sam przekabacisz jak najmniej osób na tych zamordystów, a jednocześnie sam nie weźmiesz udziału w wyborach. Czego sobie i
@Wokawonsky: https://natemat.pl/491162,slawomir-mentzen-oskarza-szymona-marciniaka-niestety-klamie
@Wokawonsky: konferencja Everest, na które występował Marciniak była organizowana przez Sławomira Mentzena, znanego między innymi z tego że swoich wyborców przyciąga hasłami w stylu nie dla Żydów, nie
@aarahon: zwracam honor. Nie wiedziałem o tej wypowiedzi :)
@aarahon: błagam. Miej odrobinę rigczu i powiedz, że nie wierzysz, że te hasła to są poglądy konfy
i część ich programu. Przecież to było wałkowane już
@Tymajster: xDDD nie można podyskutować. Dokształć się trochę i poznaj założenia faszyzmu, bo może się okazać, że w przeciwieństwie do mnie sam jesteś fanatykiem faszystów
@Wokawonsky: ale skąd przypuszczenie że w to wierzę? Przecież napisałem wprost że takimi hasłami przyciągają wyborców. Ja wiem że nie są to ich poglądy. Ja wiem że są to poglądy ich niektórych wyborców i zwolenników a sama konfederacja jako partia cieszy się że mają poparcie od
@Wokawonsky: I co? I co ladacznico intelektualna? Wyszło na moje. Po prostu będziesz stosował wyparcie i mówił, że te dyskrymunujące poglądy to nieprawda. Dlatego nie ma sensu z tobą rozmowiać sekciarzu.
Happening xd Jakby Mentzen powiedział, że kupa jest smaczna to byś zjadł i wmawiał nam że się mylimy. Tfu na ciebie. Najgorszy sort. Mózg wyrzucony, zamiast myślenia
@Tymajster: xDDDDDD no już, skąd w tobie tyle jadu
Skoro pomimo tego, że "5tka Mentzena" jest 10 sekundowym wyrywkiem z godzinnego wykładu, przedstawiającym hasła odbijające się echem i wystarczy obejrzeć cały wykład, żeby to wiedzieć, pomimo wielokrotnego wyjaśniania, że to nie są to poglądy, które prezentuje konfa, tylko właśnie
@Wokawonsky: Znowu to samo xd
Przecież to jest kretyn, który patrzy na psa i mówi, że to kot. Popatrz w górę jak rznie głupa, dokłądnie tak jak przewidziałęm.