Wpis z mikrobloga

żyj sobie dalej w swoim urojonym świecie i powiedz, jakie to poglądy ma Mentzen i w jaki sposób dyskryminuje wszystko, co nie jest chrześcijańskim konserwatyzmem?

@Wokawonsky: Skoro nie wiesz jakie on ma poglądy, to skąd wiesz że moje stwierdzenie to efekt urojeń? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zakręciłes się Konfiarzu.
Dobrze wiesz jakie on ma poglądy, tylko się z nimi zgadzasz, dlatego wypierasz to, że są to poglądy
Skoro nie wiesz jakie on ma poglądy, to skąd wiesz że moje stwierdzenie to efekt urojeń?

@Tymajster: właśnie dlatego, że wiem jakie poglądy ma Mentzen, wiem że twoje stwierdzenie to efekt urojeń. Dobrze wiem, jakie ma poglądy, ale nie wiem, co jest w nich nietolerancyjnego i dyskryminujacego i chciałbym, żebyś mi wyjaśnił
ale nie wiem, co jest w nich nietolerancyjnego i dyskryminujacego i chciałbym, żebyś mi wyjaśnił

@Wokawonsky: A ja nie chcę ci tego powiedzieć, bo to daremne. Po prostu popierasz te poglądy, dlatego uważasz, że są one w porządku. Ja napisze, że on jest katolickim fundamentalista, a ty mi powiesz że nie, taka to rozmowa z fanatykami.

Miej chcoiaż odwagę przyznać "tak, popieram zamordystów z Konfy, bo jestem światopoglądowym zamordystą."
@Wokawonsky: A ja nie chcę ci tego powiedzieć, bo to daremne.

@Tymajster: ja po prostu myślę, że nie masz argumentów ;) gdybyś je miał, to z łatwością byś je przedstawił

Ja napisze, że on jest katolickim fundamentalista, a ty mi powiesz że nie, taka to rozmowa z fanatykami.

@Tymajster: jakimi fanatykami? xD Jeśli ktoś mi przedstawi logiczne argumenty, to mnie przekonują. Jeśli mam kontrargumenty, to mogę podyskutować i z
ja po prostu myślę, że nie masz argumentów ;) gdybyś je miał, to z łatwością byś je przedstawił

@Wokawonsky: Nie, bo nie masz żadnej woli je przyswoić. Po prostu chcesz żebym się wyprodukował, a nie ma żadnych szans, żeby cię przekonać. Fanatyka Konfy się nie przekona. Mogę tylko liczyć na to, ze sam przekabacisz jak najmniej osób na tych zamordystów, a jednocześnie sam nie weźmiesz udziału w wyborach. Czego sobie i
@Tymajster: Szczekaj dalej, nie dawaj żadnych argumentów, wyzywaj bezpodstawnie konfę od katolickich fundamentalistów, zamordystów albo faszystów, a tych, których interesują ich postulaty i chcą na nich zagłosować, nazywaj fanatykami, a później dziw się, że konfa zyskuje poparcie xD jedyne co ty i twoi przyjaciele z wykopu potraficie robić, to szkalować konfę zamiast pokazywać pozytywne postulaty opcji politycznej, za którą jesteście
pokaż mi, gdzie konfederacja powiedziała, że kłamie xD różne inwektywy szły w stronę "Nigdy Więcej", ale konfa nie obwiniała Marciniaka

@Wokawonsky: https://natemat.pl/491162,slawomir-mentzen-oskarza-szymona-marciniaka-niestety-klamie

no to zupełnie jak konferencja Everest, na której wypowiadał się Marciniak, ale Marciniakowi przypięli łatkę faszysty za wystąpienie na niej

@Wokawonsky: konferencja Everest, na które występował Marciniak była organizowana przez Sławomira Mentzena, znanego między innymi z tego że swoich wyborców przyciąga hasłami w stylu nie dla Żydów, nie
@Wokawonsky: https://natemat.pl/491162,slawomir-mentzen-oskarza-szymona-marciniaka-niestety-klamie

@aarahon: zwracam honor. Nie wiedziałem o tej wypowiedzi :)

konferencja Everest, na które występował Marciniak była organizowana przez Sławomira Mentzena, znanego między innymi z tego że swoich wyborców przyciąga hasłami w stylu nie dla Żydów, nie dla gejów, nie dla aborcji...

@aarahon: błagam. Miej odrobinę rigczu i powiedz, że nie wierzysz, że te hasła to są poglądy konfy
i część ich programu. Przecież to było wałkowane już
Miej odrobinę rigczu i powiedz, że nie wierzysz, że te hasła to są poglądy konfy i część ich programu. Przecież to było wałkowane już tysiąckrotnie

@Wokawonsky: ale skąd przypuszczenie że w to wierzę? Przecież napisałem wprost że takimi hasłami przyciągają wyborców. Ja wiem że nie są to ich poglądy. Ja wiem że są to poglądy ich niektórych wyborców i zwolenników a sama konfederacja jako partia cieszy się że mają poparcie od
nie wierzysz, że te hasła to są poglądy konfy

i część ich programu

@Wokawonsky: I co? I co ladacznico intelektualna? Wyszło na moje. Po prostu będziesz stosował wyparcie i mówił, że te dyskrymunujące poglądy to nieprawda. Dlatego nie ma sensu z tobą rozmowiać sekciarzu.
Happening xd Jakby Mentzen powiedział, że kupa jest smaczna to byś zjadł i wmawiał nam że się mylimy. Tfu na ciebie. Najgorszy sort. Mózg wyrzucony, zamiast myślenia
I co? I co ladacznico intelektualna? Wyszło na moje. Po prostu będziesz stosował wyparcie i mówił, że te dyskrymunujące poglądy to nieprawda.

@Tymajster: xDDDDDD no już, skąd w tobie tyle jadu
Skoro pomimo tego, że "5tka Mentzena" jest 10 sekundowym wyrywkiem z godzinnego wykładu, przedstawiającym hasła odbijające się echem i wystarczy obejrzeć cały wykład, żeby to wiedzieć, pomimo wielokrotnego wyjaśniania, że to nie są to poglądy, które prezentuje konfa, tylko właśnie
@tymirka dobry fikoł. A powiedz może o co Nigdy Więcej podejrzewa Marciniaka? Ale tak poprzyj dowodami z ich oświadczenia, o co podejrzewają Marciniaka
@Tymajster: to je podaj jak masz, chyba że zwyczajnie boisz się porażki w dyskusji lub tego że ktoś inny może mieć inne zdanie niż twoje. To może #!$%@? twój światopogląd więc mocno się czegoś trzymaj - inni ludzie mogą mieć inny światopogląd niż ty i mogą się z tobą nie zgadzać, co lepsze zapewne ich mijasz codziennie, ci ludzie istnieją. Dyskusja nie polega jedynie na waleniu konia do swoich argumentów (ty
@tymirka Aha, czyli każdy kto uważa że wizyta pracownika uefy mega wrażliwej na kwestie rasizmu na imprezce narodowców była niefajna jest małym człowiekiem bez honoru? Zajebiście. Nie przemyślał konsekwencji, ale wszystko ładnie już wyjaśnił i sprawa jest zamkniętą, więc nie rozumiem czemu ten celebryta z Płocka zaczyna teraz obrażać ludzi.
@okfmale: Z pewnymi rzeczami nie wypada wręcz dysutować. Jak widzę cepa, co udaje, że Konferaci nie są partią zamordystów to nie mam obowiązku mówić do ściany. Tak samo sensowne jak rozmowa z płaskoziemcą.
Przecież to jest kretyn, który patrzy na psa i mówi, że to kot. Popatrz w górę jak rznie głupa, dokłądnie tak jak przewidziałęm.