Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spiewana-pilka-nozna: główni przedstawiciele jak braun czy k----n otwarcie popierają rosję, a reszta partii wprost powiela ruską propagandę. głoszą, a co gorsza ramię w ramię z pisem przegłosowują pomysły wcześniej wprowadzone u kacapów, dając większość pisowi i będac z nim w koalicji. to trzeba być tępym albo zaślepionym żeby tego nie widzieć. morda do piachu multi zielonko któregoś konfederackiego szura ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@202492: i co usuwasz pantoflu? Powiedziałem kulturalnie - zgłoś ich do służb, skoro jesteś taki pewien, problem? Nigdy Więcej (mózgu) nawet nie musieli mieć konkretów a i tak prawie się udało, więc powinno pójść łatwo, czyż nie?
  • Odpowiedz
@garrincha94: nie możesz. ale możesz wpisać w google "braun" a dostaniesz multum cytatów bezpośrednio lub pośrednio popierających działania rosjan.
braun, najbardziej proruski polsi polityk nie popiera rosjan XD zaczynają się fikołki, podajcie mi popcorn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@spiewana-pilka-nozna Na pewno tym razem prawactwo ma rację. W 2015 twierdzili, że pis zostawi gospodarkę w spokoju, a zajmie się patriotyzmem, powstrzymaniem uchodzców, lekkim wspieraniem Kościoła i nastanie w ten sposób wolny rynek xD Teraz twierdzą Ci sami, że Konfederacja nie będzie się zajmować kwestami ideologicznymi tylko obniżaniem podatków i nastanie wolny rynek xD Jeśli kuc, prawak, konserwa coś ogłasza o swoich wyborach to znaczy, że po zderzeniu ich z rzeczywistością
  • Odpowiedz