Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Koscieey: Miałem apkę jedną kiedyś, coś tam niby siadało, dość duża inwestycja czasu i nie wiem jak to nazwać -'poświęcenia'. Ale na myśl o tym mi się odechciewa, będę musiał być mocno zdesperowany i na długim nofapie, by ponownie tworzyć profil i poświęcać na to czas :P Te dziewczyny z aplikacji też mnie zrażają do związków, nie tak łatwo trafić jakąś bez typowo-aplikacyjnego-segzowego przebiegu.
  • Odpowiedz
@wykop14: powodzenia wariacie. Dwa lata temu byłem w tym samym punkcie - frustracja przez wieczną mastrubację albo ciagle długoletnie chodzenie na divy. Ja chyba mam silną psyche bo nie zmieniło to mojego podejścia do związków.

Postanowiłem się ogarnąć za pomocą sportu - do dziś praktykuję siłownię i od jakiegoś czasu boks. Świetna sprawa bo naprawia łeb. Stopniowo udało mi się przejsc z div na laski (od sierpnia byłem w sześciu
  • Odpowiedz
  • 1
@felakuti: Czyli statystycznie twoje poważniejsze relacje trwały do dwóch miesięcy. Ja byłem w dwóch: pierwsza 2~3letnia druga razem z przerwami 9~10letnia. Reszta poznanych dziewczyn to tak naprawdę jakieś nieznaczące historie.
Życzę szczęśliwej stabilizacji z tą ostatnią :)
  • Odpowiedz
@wykop14: różnie to było. Trafiałem w większości naprawdę źle i dałem sobie spokój z Tinderem bo chciałem szukać w realu. Los chciał że po zerwaniu z poprzednią obecna pojawiła się dosłownie kilka dni po całym zdarzeniu. Chciałbym, żeby to już była ta, bo mam już awersję do wszelkiego rodzaju fwb/ons/divingu. Wybiło 27 lat, więc czas najwyższy się ogarnąć, bo chcę mieć w niedalekiej przyszłości dzieci, a obecna kobieta jest w
  • Odpowiedz