Wpis z mikrobloga

Jakiś typ na siłowni złapał do mnie "spinę", że miałem CZELNOŚĆ zdjąć ciężar ze stojaka bez zapytania "czy on tutaj robi xd" (#!$%@? z tego że robilem ohp na tej samej wysokości stojaków, na sztandze było po 5kg na stronę gdy skończył serię, on po skończeniu serii poszedł na drugi koniec siłki xd)
#przegryw #silownia #mikrokoksy
Pobierz
źródło: wojak-gym
  • 14
@WielkiNos: ale co ja mam #!$%@? ganiać za typami na siłowni i pytać czy mogę łaskawie zrobić 3 serie ćwiczenia xdd odchodzisz od sprzętu to znaczy, że go teraz nie używasz i inni mogą z tego korzystać. Proste jak walenie konia, nie ma żadnego zaklepywania sprzętu. A jak się złoży że robimy te same ćwiczenie na innym ciężarze to możemy robić na zmianę i jeszcze sobie pomóc przy zakładaniu/zdejmowaniu ciężaru ehh
Pobierz
źródło: af25ddaa99f35755ab763e348b50265d
@HausHagenbeck: no ale poszedł i zaraz wrócił? ja czasem odchodzę na moment na drugi koniec żeby wziąć ręcznik papierowy i mordę wytrzeć i wracam po chwili albo sztangę wytrzeć z potu

#!$%@?łbym się jakbym się nagle odwrócił a tam już ktoś robi, bo to chamówa xD
@HausHagenbeck z reguły jak przy sprzęcie jest jakaś butelka, ręcznik, magnezja, pas, telefon itp. + obciążenie to sprzęt jest zajęty i nawet jak taki szczur wyciska 30 kg na OHP, to koksy podchodzą i grzecznie pytają czy mogą się dołączyć i czy nie będą przeszkadzać Panu Szczurowi. Przynajmniej na tych siłkach gdzie byłem, nie twierdzę, że tak na każdej jest :-).