Wpis z mikrobloga

Nienaiwdze moich rodziców za to, że mnie spłodzili. Jestem głupia. Mam nerwice, nie chcę mi się już naprawdę żyć. Moje życie to pasmo porażek. Po prostu nie czuje dalej sensu życia. Jeszcze na dodatek instruktor już na samym początku był dla mnie dziś niemiły, a moją jazda wyglądała jeszcze gorzej. Jestem tak naprawdę jednostka nieprzystosowana społecznie i bezużyteczna.
#damskiprzegryw #depresja #samobojstwo
  • 53
@Vermeerrr: po mnie instruktor jeździł jak po psie, po wszystkim w sumie. Coś w radiu usłyszał, to potrafił się wydzierać, to na policję, to na sędziów, to na coś tam
Przemęczyć się i byle potem zdać. Jazdy doszkalające tylko w innej szkole.
@RopuchYtong:

Przemęczyć się i byle potem zdać. Jazdy doszkalające tylko w innej szkole.

Nope, jak gość wkurza to trzeba już zmieniać. Nie można pozwolić gnojowi, żeby za nękanie ciebie jeszcze od ciebie coś zarobił. Sam tak zrobiłem jak się instruktor okazał dupkiem. A przy okazji wyszło, że cały ośrodek to niezły odjazd i próbowali tego gościa bronić i na mnie jeszcze zwalić, że jestem jakimś #!$%@? xD. Prostaki, co założyli sobie
@Vermeerrr: mam to samo plus cierpię na przewklekłe choroby or dziecka, już mi od tego wszystkiego poryło banie, praktycznie od jakichś 4 lat mam ciągle problemy zdrowotne i zadnych przyjaciół plus stary który mnie tylko od dziecka wyzywal
między innymi. Osoba, która nie potrafi jeździć autem jest gorsza. Co w tym trudnego do zrozumienia?

@Vermeerrr: w czym ? Zdajesz sobie sprawę, że zdanie prawa jazdy != umiejętność jazdy ? Długo jeszcze po tym możesz mieć strach przed jazdą to całkowicie normalne. Ja na kurs chodziłem w listopadzie i nigdy w dobrych warunkach nie jeździłem, zawsze deszcz ciemno i korki do tego stopnia, że poprosiłem o jazdę w "dzień". Zdałem