Aktywne Wpisy
padzi +203
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
buhaj32 +129
Nowy członek rodziny - Fafik. #pokazpsa
#ecpu #lowcypedofili #bekazpodludzi #patologiazewsi
ł0wcy(wyżej cenię Czcigodnego Pana Pedofila od tych śmieci) jednak nigdy nie chciały walczyć ze zjawiskiem(jeden z większych ł0wców dostał wyrok za pedofilię tak btw XD) tylko stwierdziły że po co być sebą patusem z 3 wyrokami skoro można być bogatym sebą patusem z
publiczny lincz jakiego dokonują nie są według ciebie samosądem? ośmieszanie przy sąsiadach? straszenie zepsuciem reputacji to nie ma być kara? kto wydaje kary? sąd? czyli mamy nowe o samosadzie.
miałem rację nie jesteś
To robią ci ludzie, do żadnej rozprawy nie dojdzie, nigdzie tego nie zgłoszą. Osoba która została przez nich nagrana będzie musiała żyć z łatką pedofila, nie ważne czy dokonał czegokolwiek co można zaliczyć do faktycznej