Wpis z mikrobloga

@gsl7: Za 2 lata będzie gruba afera ze Zwyrolem i jego pseudonim nabierze nowego znaczenia, wręcz zredefiniuje to słowo na nowo. Przekona się jak kończą sutenerzy.
  • Odpowiedz
@gsl7: Też tak sądze. Taki wielki dom dla pięciu youtuberów którzy nawet tam nie mieszkają? Oni potrzebowali po prostu miejscówki do spełniania swoich chorych rządz. Pałacu rozpusty masonerii youtubowej
  • Odpowiedz
@gsl7: teoretycznie też taniej wypromować babe tym co ma pod ubraniem niż kręcęnie z nią setek filmów. I szybciej się zwraca niż czekanie aż reklamodawcy się zgłoszą
  • Odpowiedz
no nie wierze ze oni są takimi z-----i żeby promować jakiegoś szona za darmo XD oni będą produkować nowych influencerów w tych goatsach i sobie żyć z procentu

@gsl7: Jeszcze pokazali, że z of jest super kasa, żeby zachęcić kolejne naiwne dziewczyny.
  • Odpowiedz
@gsl7: WiksaWiktoria nie chciała być z Pasutem, bo on był reprezentantem ćpania i k-------a się, a przypadkiem wciągnął ją Zwyrol, będąc dla niej jak najlepszy kolega ze szkolnej ławki (a jednocześnie zatrudniając i dając hajs na specjalnych zasadach), wciągnął do gniazda największej rozpusty być może w dziejach Polski.

WiksaWiktoria, żałuję że to powiem, bo chcę cię widzieć w mediach, ale ucieknij od Zwyrola tak jak uciekłaś od Pasuta.
  • Odpowiedz
@look997: wydaje mi się że bardziej niż ćpanie przekonało ją że stracił pozycje w Internecie jako lider grupy abstra która się rozsypała.Pewnie jak ją poznał to już był taki albo jeszcze gorszy tylko wszędzie zapraszany
  • Odpowiedz
@gsl7: przecież oni kopiują Andrew Tate, wielka chata zrobiona na centrum do nagrań i kontaktu z community. Zresztą to już wygląda jak softcore wersja Tate tylko, że Andrew jest jeden a w Polsce to trzeba na to aż kilku pajaców xD

Skończy się tak samo, czyli zarzutami za stręczycielstwo.
  • Odpowiedz
wydaje mi się że bardziej niż ćpanie przekonało ją że stracił pozycje w Internecie jako lider grupy abstra która się rozsypała.Pewnie jak ją poznał to już był taki albo jeszcze gorszy tylko wszędzie zapraszany

@ziko100: No, nie. Rozstali się jak był w topie po wygraniu na fejm podwójnym.
A ona mu pomagała walczyć z nałogiem właśnie. xD
  • Odpowiedz