Aktywne Wpisy

PiersKurczaka +80
Bardzo mi się podoba u japończyków, że jak jest np. jakaś nazwa chińska, to oni te znaczki czytają po swojemu, a nie po chińsku.
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i

drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
#ukraina
@FlameLand99: wystarczy że dostajecie wytyczne z centrali.
PS. Do 40 sporo mi brakuje. Jeśli wszystko inne też łapiesz jak pelikan to nie wróżę ci przyszłości xD
@FlameLand99: Typie, chyba nie wiesz jak działa lustro xD
@FlameLand99: Prorosyjski gówniarz chce mi dawać życiowe rady xD Szczałbyś gacie jakbyś dostawał na konto choć połowę mojej wypłaty. To co robię w życiu przydaje się setkom tysięcy ludzi, a jechanie po takich pajacach jak ty to tylko hobby, relaks po pracy.
dowartościowujesz się używając angielskich zwrotów?
Tak jak myślałem, jestes hipokrytą.
Ty byłeś pierwszym który nieudolnie próbuje sugerować, że oponent nie ma nic ciekawego do roboty poza "portalem ze śmiesznymi obrazkami". Samemu na nim postując ¯\(ツ)/¯
A co to
jankes i wypłata - XDDDDDDDDDDDDDDD
chłopie nie wierz w bajki tego starego nieroba - siedzi na zasiłku, chla i robi krucjatę przeciwko Konfederacji, żeby mógł tak dalej