Wpis z mikrobloga

• 1
@jankes83: Pathetic, chuop 40 lat siedzi z dzieciakami i innymi 40+ chuopami z neuropy na discordzie, zeby wyplusowac wpisy na portalu ze smiesznymi obrazkami ( ͡° ʖ̯ ͡°) smutne to
  • Odpowiedz
@FlameLand99: Najbardziej smutne jest to, że w Polsce mamy 24 letnich gówniarzy popierających rossyjskich zbrodniarzy.

PS. Do 40 sporo mi brakuje. Jeśli wszystko inne też łapiesz jak pelikan to nie wróżę ci przyszłości xD
  • Odpowiedz
  • 1
@jankes83: ojoj neuropek nam sie zdenerwowal ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dam Ci rade, wez sie chlopie za cos lepszego w zyciu niz wojenki na portalu ze smiesznymi obrazkami. Wiem, ze pewnie czujesz sie dzieki temu potrzebny i dostarcza Ci to dopaminy ale to jest droga donikad skonczysz jak twoi towarzysze z grupy.
  • Odpowiedz
Dam Ci rade, wez sie chlopie za cos lepszego w zyciu niz wojenki na portalu ze smiesznymi obrazkami

@FlameLand99: Prorosyjski gówniarz chce mi dawać życiowe rady xD Szczałbyś gacie jakbyś dostawał na konto choć połowę mojej wypłaty. To co robię w życiu przydaje się setkom tysięcy ludzi, a jechanie po takich pajacach jak ty to tylko hobby, relaks po pracy.

Wiem, ze pewnie czujesz sie dzieki temu potrzebny i dostarcza
  • Odpowiedz
  • 1
@jankes83: Pathetic again. Gosc juz sie probuje dowartosciowac swoim portfelem, nawet nie majac pojecia kim jest jego rozmowca. Moje konta na portalach spolecznosciowych w przeciwienstwie do Twoich nie sa w zaden sposob powiazane. Jeszcze ta praca ktora przydaje sie setkom tysiecy ludzi, pewnie moderator na wykopie, urzednik z podlasia albo frontendowiec u janusza ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie na takiego wlasnie wygladasz. I te wrzucanie
  • Odpowiedz