Wpis z mikrobloga

@Cyk_dwujeczka: Czemu ? Patrzyłem na allegro to 1 była w kij droższa i jedna oferta albo tak szukałem.

Możesz opisać czego próbowałeś a nie działało i co jeszcze dawało efekty ?

Plus jak tj. z tym probiotic me2, bierzesz cały czas czy np. 2-3 miesiące i przerwa ?
  • Odpowiedz
@Cyk_dwujeczka: No u mnie głównie na dwójeczkę muszę lecieć jak trochę stresu jest albo jak za dużo euforii to to samo. Niezależnie co byś nie czuł jak jest intensywniej kaplica. Gdybyś miał iść na randkę i jakaś większa emocja to może już jeździć po jelitach... Czasami bez tego jak coś zjem nie tak... Poza tym to wzdęcia non stop... Kiedyś mialem też bóle brzucha ale przeszły, brałem ten sanrobi to
  • Odpowiedz
@Zwierz33: No to miałem to samo co ty. Nie ma, że lepsze bo to różne szczepy. Najpierw zjedz 1, a potem 2. Zresztą nawet jest napisane, że 2 to kontynuacja po 1.

Możesz sobie przerwę zrobić jak chcesz. Ja planuję na 2 tygodniowy urlop przystopować i zobaczyć jak organizm zareaguje
  • Odpowiedz
@AdminOfEverything: Sanrobi pomogło ale nie wyeliminowało całkowicie problemu. Tzn. ograniczyło zaparcia o ok. 50-70 % i stolce były regularne 1-2 razy dziennie pół na pół albo bardziej twarde niż sraka. Potem odstawiłem i wróciło do normy po ok. miesiącu albo 1.5 jakoś... Do do normy czyli znowu lipa. Potem brałem w połączeniu z jakimiś tabletkami od lekarza (nie pamiętam nazwy) to było ciut lepiej. A tych o które pytasz póki
  • Odpowiedz