Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP):

Pojawia się rozwiązanie waszych problemów a wy dalej płaczecie że macie 165 cm wzrostu zamiast uzbierać te 100 czy 200 koła.

Ale ten problem nie jest realnym problemem a wydumanym przez socjalmedia i kobiety.
  • Odpowiedz
masz pełno filmów na yt z Turcji gdzie robi się to popularne. Ludzie chodzą od razu po operacji, co prawda nie biegają. Pół roku po operacji możesz już normalnie chodzić

@mirko_anonim: oglądam właśnie i tam są fejki, bo najpierw tak naprawdę leżą parę tygodni, a potem w tych żelastwach wystających z nóg chodzą przez kilka miesięcy z chodzikiem, a potem z mniejszym żelastwem kolejne półtora roku i NADAL O KULACH

Te
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Kotdog tak, robię to dla siebie i dla własnej przyjemności. Ale oczywiście na wykopie to pierwsze że pewnie dla kobiet. Atencja kobiet to efekt uboczny a nie sedno moich starań. Czemu mam niby nie promować. Są tutaj faceci którzy mają 160/165 cm i dlaczego niby mam nie dać im nadziei? Nie mam 165 ale rozumiem ich ból. Kolejne rozwiązanie na bolączki ludzi ale zawsze pojawią się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Invisiblinio oglądasz i skąd wiesz że fejki. Sam przecież konsultowałem się z kilkoma ortopedami i realnie po 6 miesiącach jest możliwość że możesz chodzić bez żadnych kul. Są specjalne fora na ten temat, Reddit gdzie ludzie opisują swoje doświadczenia na ten temat. Skąd wziąłeś to 1,5 roku? XD

• Odpowiedz
@mirko_anonim: stąd że oglądam ludzi którzy od 1.5 roku wrzucają nagrania z postępów i 'za 2 mies bede normalnie chodzić'
Na tych specjalnych forach i reddicie są sami naganiacze.

Jeśli są złe opinie z doświadczenia kontra dobre opinie z doświadczeń, to lepiej wierzyć tym złym. One nie mają nic do zyskania.
  • Odpowiedz