Aktywne Wpisy

MonazoPL +136
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +455
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

Na zewnątrz jest 40 stopni. Klima pod blaszanym dachem robi co może.
Obiecuję już nigdy nie narzekać na nasze 35 stopni przez kilka dni w roku.
źródło: temp_file.png8086375863420698643
PobierzAle to jest jednak zupełnie inny świat. Przed hotelem czekam na Ubera, chłopak z recepcji zaczyna small talk "this morning is really dusty". W Polsce by było "znowu pada" a tutaj o prostu jest dużo kurzu w powietrzu...
Na tyle dużo że mogę się te kilka dni w upale pomęczyć. Co ważne wystarcza mi do pierwszego.
Akurat w swoim kółku wzajemnej adoracji, My się cieszymy, jak ktoś dobrze zarabia, bo to otwiera kolejne drzwi dla innych
@wacek_1984: drzwi do czego? do zarabiania tyle samo? to miarą radości jest liczba otwartych drzwi czy o co chodzi?
i nie ma się z czego cieszyć, czyjeś zarobki to czyjeś koszty. w przypadku ludzi pchających świat do przodu, wymyślających nowe maszyny czy nowe leki na choroby to jeszcze można to zdzierżyć, ale jacyś wciskacze guzików albo kodoklepacze? tfu
Do nowych projektów, poznania nowych ludzi i technologii. Przykładowo, kumpel dostał się do firmy w Holandii przy produkcji laserów,
@wacek_1984: ale jako kto? jakie wykształcenie i zarobki?
A u Ciebie?
Super, że zarabiasz więcej :D Jaki klub ?:D