Aktywne Wpisy

terminator800 +51
Powiedzcie mi czy to ja jestem #!$%@? czy moja żona.
Żona potrafi zostawić rosół na małym ogniu (kuchenka gazowa) i wyjść na 2-3 godziny.
Moim zdaniem to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Mieszkamy w bloku.
Czy Wy tez takm robicie? Moze serio przesadzam?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #gotowanie
Żona potrafi zostawić rosół na małym ogniu (kuchenka gazowa) i wyjść na 2-3 godziny.
Moim zdaniem to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Mieszkamy w bloku.
Czy Wy tez takm robicie? Moze serio przesadzam?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #gotowanie

pierwszynawenus +307
Policja z Piaseczna prowadzi akcję „bezpieczny rowerzysta”. W tym celu filmuje dronem rowerzystów, którzy z niewielką prędkością przejeżdzają na zielonym świetle przez przejście dla pieszych. W krzakach czekają już na nich schowani policjanci, którzy wystawiają mandaty. Dzielna policja chwali się w mediach społecznościowych tą jakże potrzebną akcją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa

#jbcpis
Komentarz usunięty przez moderatora
@Masc_Dla_Lewaka: ktoś ma zadać sobie ból bo nie popiera twojej jedynej słusznej partii? aha, ok
te gwiazdki to nie cel rysunku (ktorym nie jest napisanie jeb*ać pis) a podkreślenie celu wyjazdu - protest przeciwko pis.
Trzeba mieć IQ Suskiego żeby tego nie załapać.
@Masc_Dla_Lewaka
@Masc_Dla_Lewaka: O, pan ma swoje lata widzę. Dawno nie słyszałem żeby ktoś tak mowil.
@Niemamwiedzy: znak **** znaczy dokładnie "je^bać pis" :p co ty tutaj za propagande uprawiasz?
A
Nigdzie nie napisałem że te 8 gwiazdek nie znaczy je*ac pis a że wrzuceniem tych 8 gwiazdek do pbrazka nie jest jego zasadniczym celem.
Po tym jak jest u Ciebie z umiejętnością czytania zakładam, że mam do czynienia z wyborca pisu. Zgadłem?
Komentarz usunięty przez moderatora