Wpis z mikrobloga

@goferek: nie jest tak źle - lepiej to niż brytolki co w wieku 16 lat starają się wyglądać na 36, a w wieku 36 na 16 :D Albo Włoszki co od 18 do 38 roku życia wyglądają na 35
  • Odpowiedz
@FLAC: gdzie Wy te trzydziestki spotykacie? xD mnie tydzień po trzydziestych urodzinach jeszcze ekspedientka prosiła o okazanie dowodu, jak piwo kupowałam...
  • Odpowiedz
gdzie Wy te trzydziestki spotykacie? xD mnie tydzień po trzydziestych urodzinach jeszcze ekspedientka prosiła o okazanie dowodu, jak piwo kupowałam...

@moll: Ale masz na uwadze że piszesz do ludzi których nawet 50-latka nie spojrzy? To oderwane od życia single, jak mijają w żabce taką 33-latkę to myślą że ma 20 lat xD
Albo jest jeszcze inna mozliwość. Wykopki nadają z dziury zabitej dechami. Widziałam kilka odcinków programu "Bogaty dom-biedny dom" i
  • Odpowiedz
@arinkao: czasami mam wrażenie, że piszę z zakompleksionymi, pryszczatymi nastolatkami, dla których 30 lat to koniec świata i życia xD
  • Odpowiedz
@moll: Nie, to faceci jakich pełno, tutaj tylko mogą wylać frustracje, w realu zachowują się zwykle normalnie, w drzwiach Cie przepuszczają ;) To dlatego że ponoć są takie głupie baby które ich do tego doprowadziły.
Ja tam wolałabym żyć w bańce i idealizować mężczyzn, widzieć ich takimi jakimi widziałam całe życie a nie takim jak pokazują się na wykopie. No ale prawda podobno wyzwala :D
  • Odpowiedz
@goferek oj zmienia się to, ja już jestem po 30 to zwracam uwagę bardziej na takie starsze panie (lat 35-40) no i w korpo czy na siłowni widać że przesuwa się ten wiek. Diety, cwiczenia, paznokietki, zabiegi. Naprawdę jest sporo zadbanych i dobrze trzymających się kobiet w tym wieku
  • Odpowiedz