Wpis z mikrobloga

@Mikrosoft: pepper.pl i szukaj. Biorac pod uwage premiere wersji pr0, moze cos sie ruszy z cenami.

Swego czasu eazymut na swojej stronie mial raty z banku CA24, ktory oferowal do 500zl zwrotu przy wypelnieniu kilku warunkow do konta, ktore i tak ci zaloza z kredytem ratalnym.
  • Odpowiedz
@Mikrosoft: z serwisem garmina bywa roznie i to loteria.
Kiedys podstawa gwarancji, byla data pierwszej rejestracji zegarka na Garmin Connect. Bo bez twgo raczej sikor srednio uzyteczny.
Ale od jakiegos czasu serwis zada ponoc dowodu zakupu i tu juz kicha.

Z awaryjnoscia jest jak z zkazdym sprzetem elektronicznym, ale za taka kase to moim zdaniem nie ma co ryzykowac. Trafisz na jakis wadliwy egzemplarz z problemami z gps/hr i co wtedy?
Nikt tego
  • Odpowiedz
a warto kupic uzywke lub bez paragonu

@Mikrosoft: toć to loteria. Mój F6XP jakieś 2 lata ze mną i bez awarii. Żony F6s 1,5 roku i też bez awarii. Syna VA ponad rok (używka od Mirka) i też do dziś działa. Czy warto? Nie odpowiem :)
  • Odpowiedz
  • 0
@PurpleHaze: @mirekwirek kupiłem na allegro 2 miesiecznego fenixa 7x sapphire solar za 3k pln z rachunkiem na 3,9k, oby tylko przyszedl tak jak go opisano. widze wersje pro po 5k chodza - dla mnie cena juz przesada jak za zegarek - za tyle to mam super laptopa do gier.
  • Odpowiedz