Aktywne Wpisy

MonazoPL +95
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Blackhorn +390
Ale mnie krindż łapie za każdym razem jak sobie przypomnę jak nie rozumiałem PPK, posłuchałem kuców i się z niego wypisałem na 2 lata.
#gielda #oszczedzanie
#gielda #oszczedzanie

"zgaście video, wali konia"
@mirko_anonim: to dziwne że kobieta dostrzega u siebie sytuację w której jest 80% mężczyzn w związkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rzeczywiście dawno nigdzie nie wyjeżdżaliśmy, postaram się zorganizować cos atrakcyjnego.
@Shemiaza próbowałam wszystkiego, naprawdę dużo się przytulamy, trzymamy za ręce, planujemy przyszłość, rozmawiamy o problemach. Poza sfera intymna, miedzy nami jest tak jak moim zdaniem być powinno. Praktycznie codziennie bierzemy razem prysznic i kładąc się do łóżka nie leżę jak kłoda oczekująca atencji. Scena pójścia spać wyglada tak,
Jak nic nie będzie szło z czasem ku dobremu, to trzeba się zastanowić, czy jest sens się męczyć całe życie. Nieciekawie wygląda perspektywa dwóch ludzi męczących się latami w tej sferze życia.
@mirko_anonim: Trochę bezpośrednie pytanie, ale czy partner ma poranny wzwód?
Brak to może być jakaś wskazówka, że coś się dzieje ze zdrowiem.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91