@Kasahara: Myślałeś nad współpracą z jakimś trenerem? O ile dobrze pamiętam, to kiedyś na Lifterkach na fb pisałeś o współpracy z Nikulinem i chyba szło Ci wtedy lepiej niż ostatnio? Sam wiem, że łatwiej jest trenować kogoś niż samego siebie.
Yyyyy właśnie na odwrót samemu mam największy progres Przecież teraz też zrobie spokojnie duże PRy i w BP i MC - a w siadzie - dużo kwestia dnia... cieżko też majać te 105-110 kg dla takiego jak dziada jak ja już jechać do 350 kg - to mój najlepszy bój więc i najgorzej o progres
Ja ciągle regularnie dokładam mimo, ze co rok redukuje dodatkowo do sesji zdjęciowych i 1/3-1/2 roku raczej kulturystyka. Właściwie teraz 1 raz dłużej niż pół roku jestem w
@wozniak_hubert: tam zedytowałem poprzedni, bo nie jasno się wyraziłem. Mam trenerkę, ale od tego gdzie uważam mam braki. Sheiko to po prostu dość określona metodologia i odnajduje się w niej najlepiej, choć bywa bezduszna czasami, raczej nie potrzebny tu trener - a w szczególności taki online. Z Nikulinem sprawa była o tyle fajna, ze zdradził mi duzo rzeczy od Borisa i na temat tego programowania czego nie ani w anglojęzycznej
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #fullborsukworkout
jak na kogos kto juz nie poswieca sie silowni jak np kasahara to mysle spoko wynik
Yyyyy właśnie na odwrót samemu mam największy progres
Przecież teraz też zrobie spokojnie duże PRy i w BP i MC - a w siadzie - dużo kwestia dnia... cieżko też majać te 105-110 kg dla takiego jak dziada jak ja już jechać do 350 kg - to mój najlepszy bój więc i najgorzej o progres
Ja ciągle regularnie dokładam mimo, ze co rok redukuje dodatkowo do sesji zdjęciowych i 1/3-1/2 roku raczej kulturystyka. Właściwie teraz 1 raz dłużej niż pół roku jestem w