Aktywne Wpisy
Aetemi +9
#zalesie #praca #mieszkanie #dzieci
Obudziłem się z gorzkimi myślami. Jesteśmy z partnerką przed 30, oboje zarabiamy normalnie jak na warunki Krakowa - razem 12.5k netto. Chciałbym mieć dzieci, ale z obecnymi cenami mieszkań mam wrażenie że nigdy nie będzie mnie na nie stać. Nie chcę się cisnąć z dzieckiem na 30m2 ale marzy mi się takie 55m2 - aby dziecko miało własny pokój, to czego ja nie miałem... Wydaje mi się to
Obudziłem się z gorzkimi myślami. Jesteśmy z partnerką przed 30, oboje zarabiamy normalnie jak na warunki Krakowa - razem 12.5k netto. Chciałbym mieć dzieci, ale z obecnymi cenami mieszkań mam wrażenie że nigdy nie będzie mnie na nie stać. Nie chcę się cisnąć z dzieckiem na 30m2 ale marzy mi się takie 55m2 - aby dziecko miało własny pokój, to czego ja nie miałem... Wydaje mi się to
ElectroNICK +94
Dziecku czasami jak trzeba pilnie coś zrobić puszczam bajki żeby skupiło się na czymś np. podczas jedzenia. No i przeczytałem że polecana jest bajka "Blue". Bo coś tam coś tam. No to odpalam i oglądam. Już pierwszy odcinek to bicie i upokarzanie taty bo miał wszy (bohaterowie to psy). Drugi to odtrącanie drugiego dziecka. Niech Disney i ta osoba co to poleca się palnie w zakuty łeb. Uważajcie co puszczacie dziecku. #
Cześć mirki. Typek 29 lvl z tej strony. Ogólnie na życie nie narzekam. Pod względem finansowym układa mi się bardzo dobrze. Mam własne mieszkanie, dobrą pracę (nie IT). Obecnie na koncie mam 50 k. Jednak ostatnio zastanawiam się nad pewną operacją. Był to powód kłótni z moją ex aż ostatecznie rozstaliśmy się. Otóż mierzę 174 cm i chciałbym być wyższy. W internecie czytam na temat operacji kosmetycznych wydłużania kończyn. W Polsce cena takiej operacji waha się od 100 do 200 tysięcy złotych. Nie będę się wdawał w szczegóły bo każdy może wygoglować jak to wygląda. Nie mówię że teraz ale za jakiś czas jestem skłonny albo dozbierać na ten cel ewentualnie wziąć mały kredyt. Ktoś powie że pewnie robię to dla kobiet albo kariery. Myślałem o tym i doszedłem do wniosku że i tak bym tego chciał jakbym nawet mieszkał na odludziu z dala od ludzi. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może z Was miał z tym do czynienia? Nawet jeśli wydłużał jedną kończynę? Będę wdzięczny za każdą informację.
#wzrost #pytanie #medycyna #operacja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
edit: aa napisales juz ceny
─────────────────────