Aktywne Wpisy
p0melo +21
#programowanie #pracait #it #pieniadze #programista15k #korposwiat
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w
Lewusx +36
Chłop 10 lat trenował, a ponad 3 lata kuł dupsko dla kawałka kartonu którego 99% nie zrozumie.
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Co poprawić w sylwetce?
- Klata 31.2% (89)
- Bary 7.7% (22)
- Nogi 13.0% (37)
- Brzuch 27.0% (77)
- Plecy 21.1% (60)
Zgłoszenie 195622a03e2c9892 z dnia 2023-05-28 17:41:11
Imię: Łukasz
Miejscowość: Okolice Piaseczna
Kim jestem?
Normalny facet, który wygrywa z depresją i powoli wychodzi na prostą. Staram się jakoś układać swoje życie, czynie pewne kroki milowe jak rozwój kariery, czy własny kąt. Myślę, że tak naprawdę nic szczególnego. Bardziej introwertyk, ale potrafię rozmawiać z ludźmi, nie jestem totalnie nieśmiały. Wychowany zgodnie z wiarą katolicką, choć sam raczej jestem marnym katolikiem. Pracuję jako informatyk (helpdesk) w dużej firmie.
Wygląd
192cm wzrostu, waga tak ze 110kg. Planuje popracować nad wagą i kondycja, bo niestety obecnie nie jest najlepiej. Włosy krótkie, ciemny blond/brąz, oczy niebiesko-zielone, nie noszę zarostu na twarzy, max taki 1-2 dniowy.
Zainteresowania
Komputery, nowe technologie, gry komputerowe, film współczesny (kiedyś nawet pisałem recenzję, oceniłem na filmwebie ok. 2500 produkcji). Do tego interesuje mnie historia XX wieku, geopolityka. Moim guilty pleasure jest to, że czasem oglądam tiktoki - choć przez nie czuję się trochę boomerem ;)
Czego oczekuję?
Jako takiej stabilności emocjonalnej, poczucia humoru, kobiecości, uroku osobistego. Chciałbym, żebyś miała trochę ambicji, nie oczekiwała, że to facet ma o wszystkim myśleć i wszystko zrobić. Więcej tak naprawdę wyjdzie w praniu ;)
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
To trudne pytanie. Tak naprawdę ważne, żeby spędzić go razem - a jak, to sprawa drugorzędna. Może być to wyjątkowy dzień zarówno skacząc ze spadochronu jak i cały dzień na kanapie.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub: Chciałbym, nawet kościelny.
Dzieci: Tak, ale za jakiś czas.
Alkohol: Ja nie piję wcale, Ty możesz - byle nie nałogowo.
Papierosy: Palę, ale powstrzymuje się w towarzystwie niepalących. Ty możesz ;)
Inne używki: Trochę przesadzam z cukrem, a co do innych - nigdy nie stosowałem. Zażywanie narkotyków przez Ciebie - dealbreaker.
Co mogę dodać? Myślę, że zyskuje przy bliższym poznaniu, nie mam szczególnego parcia na poznanie kogoś, ale widzę i czuję, że wychodzę w życiu na prostą i chciałbym mieć kogoś z kim będę mógł się dzielić sukcesami jak i niepowodzeniami.
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonyokolicepiaseczna #mirekszukamirabelki
@MirekSzukaZony: Nic z tego nie będzie, sorry.