@mirko_anonim: a nie myslales o tym zeby np znalezc sobie chłopaka? Widzę że stosunek do mężczyzn masz o wiele lepszy niż do kobiet, nie wiem po co się na siłę meczysz bo to tak wygląda
@mirko_anonim: bo chcą jakąś przelecieć, instynkt każe szukać dziewczyny. Normalnie to większość myśli racjonalnie tylko w internetach nie ma już żadnych hamulców. Ty masz z kolei jakiś problem ze sobą skoro wolisz sobie pograć niż się spotkać.
@mirko_anonim: po ,,rzadko która jest ładna" przestałem czytać bo od razu można wywnioskować, że jesteś odklejony. Ja na tinderze widzę same julki 7-10/10.
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego mężczyźni są tak zależni od kobiet? Czy w pracy, czy idąc ulicą czy nawet w tym głupim internecie wszystkim odwala na punkcie kobiet.
@mirko_anonim: bo są tego uczeni od małego, tego "braku" czegoś co kobiety zapełniają.. jesteśmy TRESOWANI od małego
@Linnior88: o czym ty pierolisz, to ze laska ma coś nie tak z deklem to znaczy że jest normalna... gdzie ja mówiłem że kobiety są be? be to są kobiety popierolone... XD lecz się
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Normalnie to większość myśli racjonalnie tylko w internetach nie ma już żadnych hamulców. Ty masz z kolei jakiś problem ze sobą skoro wolisz sobie pograć niż się spotkać.
─────────────────────
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
ja nie mam libido więc nie gonię za babami i jest zajebiscie
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: bo są tego uczeni od małego, tego "braku" czegoś co kobiety zapełniają.. jesteśmy TRESOWANI od małego