Aktywne Wpisy

Tiab +241

ZenujacaDoomerka +41
Bardzo bym chciała być akceptowana i lubiana.
Inni ludzie w sobotę pewnie spotkają się ze znajomymi a ja niestety spędzę dzień w łóżku. Szkoda że mi się tak życie potoczyło
#gownowpis
Inni ludzie w sobotę pewnie spotkają się ze znajomymi a ja niestety spędzę dzień w łóżku. Szkoda że mi się tak życie potoczyło
#gownowpis
Czekałam na armagedon.
Natomiast jej matka zamiast powiedzieć, że córka ma to zrobić teraz, obrazić się i wyrzucić śmieci sama 0,00001 sekundy po prośbie, rzucając przy wyjściu „a spróbuj mnie o coś poprosić”, powiedziała tylko „ok” i wyszła z pokoju bez awantury.
Powalona rodzina, już więcej tam nie poszłam.
Dobrze powiedziała. Przecież mieliście wyjść, tak?
To byłoby poj#bane.
Sądząc po formach - autorka.
Pisze ona w prześmiewczy sposób o
Tym, jak u koleżanki natknęła się na zdrowe ludzkie relacje, pomiędzy córka a matka. I że było to tak dla niej niecodzienne ze, prawdopodobnie hiperbolizujac, mówi ze więcej tam nie wróciła przez to
Miłego dnia
Komentarz usunięty przez autora
pozdro
@Geldon: Niee, masz racje. To tylko moje spi###olenie.
@not_enough: #!$%@? jacyś, mam nadzieję, że zerwałaś wszystkie możliwe kontakty z "koleżanką" i jej patologiczną rodziną
Uważam, że tacy rodzice co wiedzą, że dziecko ma gościa i wpadają z wyrzucaniem śmieci, serio?
Przecież to może poczekać aż wyjdzie, albo nawet samemu wynieść. Owszem dzieci muszą pomagać w domu, ale tym śmieciom nic się nie stanie jak chwilę poczekają xD
To jakby odwrócić sytuację, rodzice mają gości, łojciec polewa już 12 kielona wujkowi,
W jakiś dziwny sposób tacy rodzice w swojej głowie muszą zachować swoją dominację i unikać szacunku dla dziecka poprzez takie właśnie zachowanie.
Potem na starość idzie to w drugą stronę ;)