Aktywne Wpisy

Bergi +131
Siema, prowadzę badania do pracy magisterskiej - dlatego potrzebuję waszych odpowiedzi.
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia

MrMas +461
źródło: temp_file2482001816878673763
Pobierz

źródło: FxJ0GkJWcAE7LRL
PobierzJemu też wysłaliście skrzynkę piwa, tak jak Podolskiemu?.
źródło: temp_file.png2802692407785732546
PobierzBo dzięki jego decyzji na niekorzyść Pogoni w poprzedniej kolejce, kończycie sezon na trzecim, a nie czwartym miejscu.
Wez mi to blizej wyjasnij.
Zakladajac ze Pogon strzela karnego, ktorego w oczywisty sposób powinna dostac i mecz dalej toczy sie tak jak sie potoczyl to Pogon ma punkt wiecej i nadal sterczy na 4. miejscu jak te widly w gnoju.
Chyba ze czegos nie rozumiem, albo Ciebie ponosi wyobraznia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Załóżmy że Pogoń strzela karnego, i mecz potoczył się tak że Górnik nie zdołał wyrównać i Pogoń jest nadal na trzecim miejscu z dwupunktową przewagą na Lechem.
By nie było, w rundzie wiosennej, Pogoń dała ciała w meczach które powinna bez problemu wygrać. Na przestrzeni całego sezonu trener jak i piłkarze ponaszą winę za to że nie udało się trzeci rok z rzędu zająć miejsc na najniższym stopniu podium.
Niesmak po
@rybazryzem85: Aaaa czyli zamiast doliczyc punkt za karnego to uruchamiamy wyobraźnie XD
No mi to pasuje, tylko dlaczego wyobraźnia w ramach alternatywnej rzeczywistości nie podpowiedziała Ci ze np. nie strzelacie karnego, albo ze Podolski wykorzystuje rowniez te setke ktora miał z 2 minuty przed bramką którą strzelił?
Takze jeszcze raz, za co mamy cokolwiek z Poznania