Wpis z mikrobloga

@Linnior88: Ale fakt iż uważasz ,że każdy mężczyzna myśli radykalnie nie sprawia,że ty sama jesteś radykałem?Poza tym radykalne myślenie może pomóc w uniknięciu popełnienia błędów
  • Odpowiedz
@ol_Io: Zorientowala sie ze mozna zarobic na tym naprawde niezle siano to zmienila zdanie. Ja jakbym mogl sie ustawic na dekade albo do konc zycia tez bym zrobil wal na respirtorach jakbym mogl.
  • Odpowiedz
@shieldsup: Skoro tak, to proszę, rozjaśnij mi, nie trzymaj wszystkiego w tajemnicy, pozwól mi wydobyć swój umysł na kolejny poziom, powiększyć moją bańkę informacyjną, w której żyję, tak żebym i ja mógł zaznać objawienia. Chociaż tak w połowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
idź ją zapytaj teraz na kolanach, czy byłeś dobrym pieskiem i czy napisze sobie twój nick na dupie

@srogie_ciasteczko: jedynie pieniądze jakie wysłałem streamerce to twojej matce żeby zrobiła fikołka

nie wiem, możesz być jakiś z-----y ale musisz uświadomić sobie, że jest popyt to jest i podaż, laski nie są winne, winne są stulejarze, którzy wpłacają pieniądze, bo ich ulubiona streamerka powie ich imię i nazwisko xD Szanuje w opór
niochland - >idź ją zapytaj teraz na kolanach, czy byłeś dobrym pieskiem i czy napisz...

źródło: 46997_witamy-na-slasku

Pobierz
  • Odpowiedz