Wpis z mikrobloga

@maniek74: nie sądziłem, że kiedyś ci przyznam rację ale temu @picasssss1 ostreo o----------o po tym jak chwalił się zarobionym 200k, podejrzewam, że wszytsko p-------ł i teraz wstawia tylko jakieś pijackie wysrywy
  • Odpowiedz
@czpiej97 to byłby standardowy scenariusz, jako początkujący, udało mu sie podpiąć pod trend na którym zarobił sporo siana, włącza sie syndrom Boga, zaczynaja wlatywać ryzykowne trejdy za full depo i rynek kasuje takiego klienta. Obym sie mylił i niech będzie zarobiony, ale takie wnioski sie nasuwają po tym, ze kiedyś wrzucał tu zielone procenty i zachowywał sie w miarę normalnie, a teraz bije od niego frustracja i postuje tylko „s----a” „k---s”
  • Odpowiedz
  • 2
@maniek74: otuz prawda jest bardziej prosta niż ci się wydaje, po aktualizacji ten portal jest tak dennym miejscem że jedynie trolowanie sprawia mi przyjemność. Z reszta na tym tagu panuje taka #!$%@? z grzybnio ze ja nie wie sam. Co do reszty wpisu, przecież jak wstawiałem swoje pozycje to tez się #!$%@? :D wiec kolejny raz nie masz racji hipokryto skończony.
A swoją analiza jako mnie randoma nadajesz się do
  • Odpowiedz
  • 0
@maniek74: bardziej mi chodziło o całokształt, boty ukraińskie walczą z botami ruskimi, w międzyczasie przegrywy szkalują kobiety a popiskonfederacja tłucze się pomiędzy sobą. Syf i gowno nie portal. Tutaj z kolei jest to samo tylko pod innym szyldem. Merytorycznych wpisów nie ma, chyba ze widmo coś tam przeklei z RSS gpw. A troluje sobie wszędzie, może w końcu wyłapie bana i pożegnam się z tym portalem na stałe.
  • Odpowiedz
@picasssss1 na głównej zawsze miałeś masę ścieku i botów, zwłaszcza przy jakiś wydarzeniach typu wybory się to nasilało, a teraz wojna i wybory nadchodzą, wiec mnie to nie dziwi. Merytoryki tu nigdy za wiele nie było, przed covidem, było czasem z 10 wpisów na tydzień
  • Odpowiedz
@picasssss1 a śledztw żadnych nie prowadzę, to tylko kilka lat obserwacji tagu…z jakiegoś powodu wpadają tu ludzie tylko trollowac i uprzykrzać korzystanie innym, ja to rozkminiam tak, ze dali sie tu na coś nagonić na czym stracili kase, maja za to żal i próbują to odreagować trollujac i wyzywając innych, ale mogę sie mylić a na pewno nie jest to diagnoza 100% skuteczna co do wszystkich przypadków np. twoim
  • Odpowiedz
@pastaowujkukredyciarzu Byku to dobry przykład, kiedyś robił w miare merytoryczne wpisy z którymi można się było zgadzać lub nie, założył nawet pod to kanał na YT, ale jak narracja która forsował całkowicie się nie sprawdziła, to na główne konto się już nie zalogował więcej, tylko zaśmiecał tag z multi zielonek
  • Odpowiedz