Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +106
Jakoś tak mnie ostatnio naszła taka rozkmina. Dlaczego wykopkom przeszkadza to, że chirurg który kształcił się 10+ lat żeby wykonywać swój zawód bierze 200 czy 300zł za konsultacje, a w tym samym czasie nie przeszkadza im to, że jedna czy druga fryzjerka czy inna karyna bez szkoły bierze 200zł za paznokcie albo 500zł za strzyżenie. To przepraszam bardzo skoro tak są w------e ceny takich usług to ile ten lekarz specjalista ma według
BlackpillMonster +234
#powodz
Póki co, piszesz to zza bezpiecznej klawiatury i nie grozi Ci taki dylemat.
@slawek887: ale co tam na miejscu niby zrobisz?
Ps stałam przed taką sytuacją, udało mi się nie być kompletnym debilem
@slawek887: Sorry, ale trzeba być idiotą, żeby ryzykować życie dla dóbr materialnych xD
@kishurki: Wszystko i nic. Przecież każda historia jest inna. Natomiast nie każda ewakuacja to bezpośrednie zagrożenie życia, nie każde zalanie to absolutne zniszczenie wszystkiego. A wtedy okazuje się, że realia nie są czarno białe, tylko szare.
Nie da się jednoznacznie uogólnić i ocenić wszystkich osób. Na pewno wśród takich są typowe Janusze co to oni wszystko wiedzą lepiej, ale mogą też być osoby, które mają konkretne argumenty i obawiają się o swoje majątki albo firmy, które mogliby w jakimś stopniu zabezpieczyć, zamiast zostawić i stracić wszystko, a to co przetrwa wodę, zostanie rozkradzione. Przecież państwo im nie pomoże. Ubezpieczyciele też będą kombinowali, żeby wyjść na