Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Ja pamięta jak co tydzień po 100 rakiet szło, miesięcznie 400,

@karhu: Nigdy nie szło co tydzień 100 sztuk pocisków. Chyba że chodzi Ci o łącznie w danym tygodniu to już trochę prędzej.

a nie jak nar azie 25/miesiąc.

@karhu: Przecież w tym miesiącu poszło już ponad 100 sztuk.
  • Odpowiedz
  • 0
Tak samo jak opracowała własny samochód, moskwicz?

@Little_Makak: Możesz sobie robić fikołki. To że Rosja opracowała własny termowizor to nie jest gdybanie tylko fakt. Nie jest to najlepszy termowizor na świecie ale wystarczający żeby uniezależnić się od zachodu w tej kwestii. Jakie są ich moce produkcyjne ciężko powiedzieć ale zapewne niewystarczające.
  • Odpowiedz
  • 0
Chyba że chodzi Ci o łącznie w danym tygodniu to już trochę prędzej.

@karhu: Czyli słabo się zrozumieliśmy. Z początku myśłałem że miałeś na myśli to że Rosja co tydzień przeprowadzała uderzenia po 100 pocisków.
  • Odpowiedz
@Koniasz:

Możesz sobie robić fikołki

Przepraszam bardzo! Ale jakie fikołki? Srogim fikołem jest twierdzenie że r0sja opracowała własną termowizje, kiedy nie potrafi stworzyć ABSów do auta, ani kompletnie niczego by stworzyć własny samochód, po czym skręcają chińczyka i ogłaszają to jako ogromy sukces, r0syjskiej inżynierii.

to nie jest gdybanie tylko fakt

Rozumiem że osadzenie tego faktu w rzeczywistości, jest ogłoszeniem tego przez jakiś rosyjski portal informacyjny? Tak jak to było
  • Odpowiedz
  • 0
Rozumiem że osadzenie tego faktu w rzeczywistości, jest ogłoszeniem tego przez jakiś rosyjski portal informacyjny? Tak jak to było z ogłaszaniem zniszczenia Himarsów.

@Little_Makak: Osadzeniem tego faktu w rzeczywistości jest to że Rosja montuje własne termowizory w czołgach xD.
  • Odpowiedz