Wpis z mikrobloga

@MarcelinaM85: ktoś jest chętny mi wytłumaczyc czemu sa frajerami? Przecież wy jesteście odklejeni srogo. Tak to frajerzy, ale jak chlop wygral to m3 to sie tutaj zesrac chcieli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Proponuje pisać temu ziomeczkowi od M3 ze jest przyglupem i frajerem :))

Jak dobrze rozumiem to, macie problem do tego ze ktos wplaca swoj własny hajs, wiedzac ze szansa na wygranie to 0,01%, ale
  • Odpowiedz
@ziko100: ale, że jak? Do tej pory myślałeś, że ktoś robi loterię (już nawet nie chodzi o to dokładnie, ale jakikolwiek ruch biznesowy) żeby być na tym stratnym? W imię tego, żeby Maciek z wykopu nagle dostał 1mln na lepsze życie?

Oooo stary, widzę, że jeszcze przed tobą dużo takich zaskoczeń w życiu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Seroxik: mam takiego wuja co w lotka p-----------l parenaście pensji od kilku ładnych lat i podobnie gadał( ͡° ͜ʖ ͡°) że już już tym razem mu wejdzie i będze się jeszcze z nas śmiał jak przyjedzie zajebistą furą. Marzenia ludzkie to zajebisty biznes
  • Odpowiedz
To ze ludzie kupują te losy to luz, ich kasa. Denerwuje tylko fakt ze banda gwiazdeczek postanowiła ominąć jakiekolwiek regulacje komisji gier i zakładów i robią sobie nielegalne loterie bez zezwolenia na to. Dlatego nie kupuje się tam oficjalnie losu tylko jakiś shitowy ebok.
  • Odpowiedz
@kowalez: na ruletkę zdrowi psychicznie ludzie tacy chodzą których stać by p-------ć określony hajsa . Szukają tylko rozrywki i adrenaliny. Nikt tam realnie nie szuka dorobienia się
  • Odpowiedz
@PerKamil: Gościu p--------z głupoty bez potwierdzenia, Loteria jest w 100% legalna i ten samochód za te 1.3mln może się wydawać sporo, dla Ciebie czy dla mnie, ale dla nich, przy ich zasięgach to jest nic, i nie opłacałoby im się nawet próbować oszukać bo wówczas mieliby dużo więcej do stracenia niż głupie 1.3mln które i tak idą z budżetu na marketing FameMMA.
  • Odpowiedz