mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
11
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
MajsterOfWihajster
@mirko_anonim: Nudny wysryw, nie pisz więcej.
382
DrMiranda
DrMiranda
@mirko_anonim Ty sobie możesz uważać co chcesz, ale w tym wysrywie jest mnóstwo błędów myśleniowych i sygnałów że jesteś z-----y. Ty sobie tłumaczysz całą sytuację wysokimi zarobkami,a faktycznym problemem jest to żemasz zaburzenie narcystyczne, o którym sam zresztą piszesz. Ludzie się od Ciebie odwrócili bo zacząłeś się zachowywać jak s------l.
342
Pentylion
30
niochland
@mirko_anonim: wysrywy starego pierdziela-przegrywa

tak się kończy zbyt długie nieruchanie przy słabym umyśle
11
kasiknocheinmal
11
heniek_8
@mirko_anonim: powiem ci po przeczytaniu tych reakcji na kupienie mieszkania, że to są normalne sprawy nad którymi nie ma się co załamywać
tak, ludzie są wścibscy, mało delikatni, zazdrośni, ale ty traktujesz to co mówią jak jakiś mały chłopczyk któremu chce się płakać że ktoś go nie pogłaskał po główce :)

np. koleżanka pyta cię "a dlaczego nie kupiłeś mieszkania 3 pokojowego?" to uważasz za jakąś złą reakcję?
gdybyś kupił 3-pokojowe to
11
a.....s
Większość znajomych odeszło ode mnie automatycznie (dorobiłem się nowego auta oraz nowego mieszkania) i nagle przestali się odzywać lub mnie zablokowali gdy o tym się dowiadywali jak kupiłem mieszkanie bez kredytu.

@mirko_anonim: Przecież z tego co piszesz, to ty sam zacząłeś się separować od wszystkich ludzi i po prostu z czasem wyłożyli na ciebie lachę, jak się nie odzywałeś i nie odbierałeś telefonów xD
11
heniek_8
8
morghul
@DrMiranda brawo, sam bym tego lepiej nie ujął. Op jest z-----y i to z------e tłumaczy sobie na swój z-----y sposób.
6
m.....e
m.....e
6
vootz
@mirko_anonim: jak to mówił Andrew "Cobra" Tate - pieniądze potęgują to kim jesteś, nie zmieniają; więc ty jesteś zjebem
4
memento_mori
memento_mori
4
Hrabia_Horeszko
@mirko_anonim nie pieniądze są problemem, po prostu jesteś nadętym bucem i znajomi nie chcą spędzać z tobą czasu
4
GrafikaUltraHaDe
@mirko_anonim: szkoda czasu na czytanie
3
daaw
daaw
@mirko_anonim:

20k

Przed dużymi zarobkami

to nie są duże zarobki乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
3
gryf222
gryf222
3
a.....s
3
Bover
Bover
@mirko_anonim: obawiam się, że autor tego wysrywu ma problem z rozpoznaniem, kto jest toksyczny w relacjach z ludźmi xD
3
sotilas
sotilas
2
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
2