Aktywne Wpisy

Afrobiker +122
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

piotrek_18_89 +10
#dzieci #szkola #rodzicielstwo
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem

z tego wszystkiego tyle dobrego, że zadbaleś o siebie więc w sumie nic nie straciłeś. ja to nie czaje trochę jak można mieć dużo kasy i nie mieć możliwości wyrwać jakiejś kobiety ¯_(ツ)_/¯. toż z kasą ogarnąć jakąś laskę na jakieś spotkania raz w tygodniu to łatwiznę. no ale fakt - to pogrążające że byłaby z tobą tylko dla kasy i uciekła zaraz gdy na horyzoncie pojawi się lepszą opcją
@mirko_anonim: jak ciebie stać, to się baw
To teraz jest standard. Na nikim to wrażenia nie
@mirko_anonim: Wypad z tagu trollu. Przegryw 5 par to ma w rok.
typowy rezultat eksperymentu marketingowego.
Gość musi mieć wszystko naj bo bez tego jest nikim. Brawo korporacje uwielbiają takich klientów. Jeszcze tylko zegarek i znajdziesz super łaskę, ale w sumie żeby być super gościem to jeszcze perfumy za 400zl. No teraz to może się któraś obejrzy ale lepiej żebyś jeszcze kupił top ciuchy i premium auto w leasingu to już prawie na pewno się któraś trafi i będziesz
- jeżeli jesteś ulany (czyli Twoja waga to wzrost -100 +20 lub więcej) to siłka + looksmaxing + fajna praca mogą Ci dać maksymalnie 2 punkty.
- jeżeli jesteś normikiem bez problemów z nadwaga siłka+ looksmaxing+ fajna praca mogą Ci dać maksymalnie + 1 punkt.
Przy czym "fajna praca" to (kolejność
Pamietam że z moja pierwsza i jedyną miloscia jezdzilismy 18 letnim padłem, i oboje mieliśmy z tego frajde, liczylo sie tylko to, ze moglismy razem gdzies podrozowac, a nie stan naszych portfeli.
Osobiscie znam kilka zajebistych różowych, ktore sa ogarniete, zarabiaja, sa inteligentne, bez
Ja calkowicie sie z Toba zgadzam, kontakt z ludzmi to podstawa.
Znam pary z apek randkowych i to normalne osoby, a nie znam w swoim otoczeniu lasek ktore by lecialy jak muchy do gnoju, bo chlop kupil sobie nowe auto.
Nie mowie, ze takich lasek nie ma, tylko stwierdzam, ze wartosciowym osobom raczej na tym nie zalezy...