Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radziuxd: to może masz jakieś mniej p----------e gołębie. Ja u siebie próbowałem wszystkiego, taśm, kruków, wiszących sów z dzwonkiem, plastikowych świderków, wiatraczków, żeli śmierdzących, różnych preparatów w sprayu, kolców i nic na te k--------a nie działało
  • Odpowiedz
  • 5
@cucaracha ogólnie poczytałem trochę tych recenzji różnych odstraszaczy na allegro i wniosek nasuwa się taki - na pewno złego odstraszacza użyłeś, musisz innego spróbować, mówię ci, bo różne som xD

A dobra cofam co napisałem xd
  • Odpowiedz
  • 0
@AgentGRU można powiesić luźno złożone na pół, żeby szeleściło i powiewało, ja tak mam, ale wg producenta można też przykleić do płaskiej powierzchni albo rozwiesić jak taśmę między np. jakimiś słupkami
  • Odpowiedz
  • 0
@atehxx: fajny bunkier ( ͡° ͜ʖ ͡°) tutaj siateczka wygląda profi, ja jakbym u siebie dał siatkę (a nie mam daszku, bo ostatnie piętro + balkon wystaje) to by wyglądało jakbym szykował pułapkę w lesie xD
Generalnie mnie się od ponad roku sprawdzają bardzo dobrze picrel kolce, ale nie chciałem całej balustrady drutować, bo lubię czasem się oprzeć i pokontemplować ( ͡° ͜ʖ ͡
radziuxd - @atehxx: fajny bunkier ( ͡° ͜ʖ ͡°) tutaj siateczka wygląda profi, ja jakby...

źródło: SmartSelect_20230512_205230_Allegro

Pobierz
  • Odpowiedz