Wpis z mikrobloga

Ogólnie to chciałem sobie trochę skorzystać z #chatgpt i się tym narzędziem pobawić, ale jak zobaczyłem że do wypróbowania trzeba podać numer telefonu to jakoś się zniechęciłem. Ludzie już tak w nosie mają podawanie swojego numeru telefonu czy to ja mam jakąś paranoję i od dziecka byłem uczony żeby nigdzie go nie wpisywać? xD
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ludzie już tak w nosie mają podawanie swojego numeru telefonu czy to ja mam jakąś paranoję i od dziecka byłem uczony żeby nigdzie go nie wpisywać?

@chcialbymbycnormalny: Ja mam w nosie. Z mojego doświadczenia wynika, że prędzej jakiś Zaradny Radek z lokalnej agencji nieruchomości czy innej spółdzielni mieszkaniowej sprzeda Twoje dane kontaktowe niż OpenAI. Najlepiej kup sobie drugą kartę do uwierzytelniania - coraz więcej serwisów wymaga 2FA.
  • Odpowiedz
@chcialbymbycnormalny: większość 1* dotyczy problemu z pierwszą wersją, która miała problem z serwerami, od zeszłego roku jest 2nr premium - płatne jest wysyłanie sms i wykonywanie połączeń, ale odbieranie sms jest darmowe, a przypisany numer jest aktywny przez kilka dni
  • Odpowiedz