Aktywne Wpisy
kseroboy +328
Zwykła historia bez happy endu.
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
rolnik_wykopowy +96
Spotykam się ze uroczą dziewczyną, która bardzo mnie polubiła i wszystko zmierza w kierunku związku. Uwielbiamy spędzać razem czas. Jest naprawdę zaangażowana i świetnie się przy niej czuję. Jedyna kwestia, która spędza mi sen z powiek to różnica wieku. Ja mam 31 lat, ona 21. Warto angażować się w coś takiego, czy lepiej odpuścić i poczekać na kogoś w zbliżonym wieku do mojego? #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #blackpill
─────────────────────
· Flagi: #000baitalert
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
Tak ma sens. Sam obecnie spotykam sie z 14 lat mlodsza laska.
Poprzednia mlosza o 10 i 7 lat. NIgdy zadnych problemow z tego pwoodu neibylo.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord