Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +11
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Poza tym nawet jak uzbiera się na jedną, to jest i tak o jedną za dużo.
Brakuje ci wyobraźni
Porownanie tylko do UE... A to nie cala Europa:
źródło: Screenshot_20230506-092410
PobierzPoza tym Ad personam nie było argumentem tylko stwierdzeniem faktu co do twojej osoby
Leć na czarną, tam gdzie twoje miejsce
@Niedobry: Nie rozumiem tego dopieprzenia się - kobiety wpłacają do budżetu państwa mniej niż z niego zabierają i to jest realny problem, bo to oznacza, że mężczyźni są okradani.
Ty z kolei się skupiasz na tych kilku procentach mezczyzn, którzy też są wiekszym kosztem niż przychodem - takie zachowanie mozna porównać do państwowych spółek, gdzie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@sberatel: Kobiety mi zabraniają.