Aktywne Wpisy

Porobiony420 +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blew +145
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

Dziś gra ma premierę na PlayStation 4 oraz xboksach poprzedniej generacji a pod koniec lipca będzie także port na Nintendo Switch.
- vgc.com
#ps5 #ps4 #nintendoswitch #pcmasterrace #xbox
#harrypotter #hogwartslegacy
źródło: 10F919F7-5158-4410-B209-4CF7C86A0D06
Pobierzźródło: 23610F54-EB09-425D-9280-2D7D2E7DB3F7
Pobierz@vCertus: XDDDD i dlaczego Ci się nie podoba?
Porównując do netflixa nie było dla mnie istotne to, że coś można pominąć lub zignorować tylko sam wątek polityki który po prostu męczy. Tak samo jak i we forzy którą przytoczyłeś. Odpalając grę nie mam ochoty widzieć protez do personalizacji postaci.
Nie dlatego, że się boję tylko dlatego, że jest to po prostu męczące przez samo polityczne wazeliniarstwo.
Mogłbym dywagowac czy opcja anarchofobia ułatwiająca unikanie tego co jest powodem lęku
Uważam, że gry czy inne dziedziny rozrywki nie są miejscem do oduczania się swoich fobii i gra to nie jest żadne narzędzie psychologiczne do zmagania się z nimi. Gracz ma czerpać jak największą przyjemność z grania,
Niczego nie zabraniam, napisałem, że po prostu mi się to nie podoba. W dalszej rozmowie kontynuowałem skąd wzięły się moje uprzedzenia i napisałem, że na razie jest