Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +275
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Czarny_Wilk +94
#kiszak
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.

Brazylia
Rosja
Indie
Chiny
RPA (South Africa)
Ale tak jak ktoś napisał = kasa.
@majkeld: w USA i większości krajów EU, na pewno nie w większości krajów Azji i BRICS, biznes jest biznes dla nich. Jeszcze jedno, skąd wiesz, że to ruskie, a nie Ukraińcy? Ukraińcy też po rusku gadają xD
@majkeld: jak to możliwe? przecież wychodki rok temu
Ponadto z powodu "niedziałających sankcji" na Bali nie działają Ruskie karty bankowie, swojego czasu rosyjska ambasada w Indonezji oferowała wymianę kart Visa
@Flypho: Wszystko w teorii, a praktyka jak widać zupełnie inna. Wszyscy z instytucji i biur mają w p-----e to co
Tak fantasto, Rosjanin na granicy po prostu mówi, że on wizy nie potrzebuje i go kontrola graniczna po prostu wpuszcza. Ja p------ę xD, jaka odklejka.
https://www.schengenvisainfo.com/news/90-fewer-russian-tourists-visited-europe-in-2022-authorities-reveal/
XD skończyły się argumenty.
Z resztą gadałem dzisiaj z miejscowymi i mówili, że obecnie przestawili się ma ruskich z australijczykow
Żyjesz w zachodniocentrycznej banieczce. W Azji nikogo ta wojna nie obchodzi, tak jak nas nie interesują wojny poza Europą
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: akurat zachód interesuje Tajwan, bo jest to bardzo istotny kraj, no i cywilizowany nie to co Ukraina