Wpis z mikrobloga

@Deska_o0: Jokić to przede wszystkim nie dostanie MVP dopóki nie zrobi czegoś więcej z Nuggets jak druga runda. Sorry, ale skoro jesteś takim dominatorem to weź ten zespół na plecy. Ok, kontuzje Murraya czy MPJ, ale sportowo i pod względem wpływu na drużynę to Serb jest niżej niż Giannis, LBJ parę lat wstecz czy nawet Curry
  • Odpowiedz
nie zrobi czegoś więcej z Nuggets jak druga runda

@czarny_matt94: co mają PO do nagrody MVP sezonu zasadniczego? xD
Zdajesz sobie sprawę że to nagroda za sezon zasadniczy w którym baryłki były pierwsze w swojej konferencji?
  • Odpowiedz
@sramnawas: @Deska_o0 tak, zdaję sobie sprawę. Ale czy nie wygląda to tak sobie, jak dwukrotny MVP sezonu zasadniczego w playoffach przez 3 lata jedynie raz robi finały konferencji na barkach Murraya? Jokić jest świetnym zawodnikiem, ale póki co tylko w RS.
Widziałem dyskusję na tt gdzie krążyły podobne głosy, że w sumie Embiid tylko statystycznie w tym roku był super w cyferkach, bo Sixers bez niego też wyglądali całkiem
  • Odpowiedz
Jokić jest świetnym zawodnikiem, ale póki co tylko w RS

@czarny_matt94: kurde myślałem że mvp sezonu regularnego jest za sezon regularny, a tu takie zmiany, podzielisz się czymś na potwierdzenie?
Ale skoro chodzi również o PO to sukcesy Embiida też mi umknęły, myślałem że półfinały konferencji to jego największe osiągnięcie, ale skoro ma coś ponad to, to także możesz wrzucić, ja słabo szukam widocznie
Jeden z bardzo rzetelnych głosów nie
  • Odpowiedz
@czarny_matt94: RS to RS a PO to PO to jest fakt.

@Deska_o0 wiesz że masz racje, ale wiesz też jak to wygląda w rzeczywistości ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeszcze inną sprawą jest, że USA p----------o do reszty. Ludzie się mylą ze zwierzętami i odwrotnie (nie, nie chodzi o kolor, a o zachowanie). Niestety polityka ma znaczenie i będzie mieć. Macie przykład z Morantem. Liga nie
  • Odpowiedz