Wpis z mikrobloga

Beka z PZPN i z tego sparingu z Niemcami xDDDD Czy serio w tym PZPN nikt nie myśli? To ma być mecz pożegnalny Błaszczykowskiego? No to skoro już koniecznie chcą mu taki pożegnalny zorganizować to niech zrobią to z głową. Mamy trenera z Portugalii, byłego selekcjonera Portugalii, no to niech Santos uruchomi swoje kontakty i ustawia nam mecz właśnie z Portugalią. Zapraszamy Adama Nawałkę na stadion żeby usiadł na ławce jako selekcjoner Polski, Santos siada jako selekcjoner Portugalii, Martineza zamyka się w szatni, no i najważniejsza kwestia POWTARZAMY RZUT KARNY BŁASZCZYKOWSKIEGO!!!!!! Ale nie lepiej zapłacić Niemcom parę milionów żeby przyjechali rezerwami rezerw, a jeszcze jakimś cudem Polska wygra to się obwieści wielki sukces bo Polska wygrała z Niemcami xD

#mecz #pilkanozna #reprezentacja
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@thority: Gorzej jak tylko Błaszczykowski będzie strzelał, trochę lipa jak w meczu założycielskim naszej kadry bramki będzie strzelał typ, który właśnie się z kadrą żegna
  • Odpowiedz
już raczej nie wróci na boisko w poważnym klubie

@thority: chłop w tym roku skończy 38 lat. W tym wieku to już nawet Cristiano nie może liczyć na grę w poważnym klubie a co dopiero Błaszczykowski.
  • Odpowiedz
@thority: Błaszczykowski powiedział coś takiego (to było po MŚ 2018) "Dla mnie każdy mecz w reprezentacji jest jak spełnienie marzenia. Mam swoje lata, ale z reprezentacji nie zrezygnuję. Z marzeń się nie rezygnuje. Kiedyś przyjdzie ten moment, że będę za słaby, ale sam nie zrezygnuję. Sam świadomie tego nie zrobię, bo to jedna z najważniejszych rzeczy, którą miałem i ciągle mam przyjemność robić w życiu."
  • Odpowiedz
@dawid_wiselka: Pracuję w portalu informacyjnym i kiedyś dostaliśmy mejla od człowieka, który starał się ustalić, skąd wziął się ten cytat i okazało się, że po raz pierwszy pojawił się prawdopodobnie na naszym portalu xD Niestety były to czasy, kiedy tam jeszcze nie pracowałam i nie znam autora artykułu.
  • Odpowiedz