Aktywne Wpisy
finch88 +57
Ta to poleciała XD
#p0lka
#p0lka
źródło: 1000072992
Pobierz
Mam znajomego programistę w wieku 50 lat i koleś co chwila się doszkala, a to z AI, a to z bezpieczeństwa, a to jakieś inne chuje muje, non stop mi wysyła jakich to kursów nie skończył xD.
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca

Olaboga, zaczynam improwizować xd
Więcej zdjęć w komentarzach.
W sumie zacząłem trasę zmieniać w trakcie dnia, skończyło się to nocnym podjazdem +700m na jakąś przełęcz(~1300m.) i noclegiem w namiocie przy drodze na wysokości 900m. Za ciepło to nie było xd
Improwizacja trwa dalej i właśnie robię podjazd +1650m na przełęcz Croce Domini(1892m) Po zrobieniu +600m czekał mnie znak, że przełęcz jest zamknięta xD
W google info, ze zamknięta od listopada do maja. Zatrzymałem zjeżdżającego motocyklistę i powiedział, że na wysokości 1800m jest metrowa blokada, ale może dam rade rower przerzucić a śniegu jest mało.
No to oczywiście nie zawróciłem i jadę w górę. Jeszcze 7.2km +524m.
#rowerowyrownik #rower #gravel #kolarstwo #bikepacking
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000004403
Pobierzźródło: 1000004424
Pobierzźródło: 1000004425
Pobierzźródło: 1000004426
PobierzTa kostka to chyba nie jest dobrym izolatorem ;)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1000004444
PobierzA nie wiem, ja januszem biwakowania jestem.
Jak kilka lat temu się wybrałem na trekking w Laponii królewskim szlakiem to miałem jakąś pompowaną karimatę która przedziurawiła mi się pierwszego
dnia i schodziło