Aktywne Wpisy

tesknilam_ +33
Hulajnogi elektryczne są moim zdaniem wynalazkiem niebezpiecznym. To powinno mieć jakąś bardzo ograniczoną prędkość i jak już to powinna być jakaś granica wieku korzystania z nich.
Natomiqst, moją uwagę zwróciło ostatnie zdanie, z którym do końca się nie zgadam- owszem, z pojazdami coś trzeba zrobić, bo jazda nimi jest ryzykowna.
Jednak, moim zdaniem większym problemem jest brak myślenia i błędy wychowawcze, które skutkują różnymi ekscesami. Bo na dobrą sprawę, obaj panowie mogliby
Natomiqst, moją uwagę zwróciło ostatnie zdanie, z którym do końca się nie zgadam- owszem, z pojazdami coś trzeba zrobić, bo jazda nimi jest ryzykowna.
Jednak, moim zdaniem większym problemem jest brak myślenia i błędy wychowawcze, które skutkują różnymi ekscesami. Bo na dobrą sprawę, obaj panowie mogliby
źródło: temp_file8209182232802468986
Pobierz
Salido +232
Minął 6. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
29 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
29 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
29 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
29 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-30
Pobierz

#nintendoswitch #pcmasterrace #ps5 #xbox #xboxone #gry #smartfony
Już lepsze do tego celu są albo dedykowane urządzenia albo po prostu konsole z wgramym emulatorem jak np jakaś psvita czy coś.
źródło: Screenshot_3
PobierzKiedyś muszę spróbować tych wynalazków na wzór Razer kishi. One na pewno nie mają tego problemu
@OlFunkyBastard: dobrze że to zaznaczają, niestety wiemy jak jest. Nie mniej świadomość rośnie. Ja np robię sobie samodzielnie kopie wszystkich gier, a nawet zamawiam oryginały z japonii by je zdumpwoać i spathcować na język angielski.
Mam tak np kupionego mothera 3 z japonii.
źródło: ym5aATj
Pobierz@Kryspin013: znasz kogoś kto tak faktycznie robi poza samym sobą oczywiście?
@PieceOfShit: podobnie tylko gorzej xD
@Kryspin013: ja nie bawię się w emulatory wolę granie na oryginalnym sprzęcie. Ludzie których znam i bawią się w retro robią tak jak ja.
@OlFunkyBastard: ja też się nie bawię w emulatory. Gram na oryginalnym sprzęcie. Chcesz to ci foty podeślę. Dumpowanie romów nie jest tylko związane z emulatorami mordo.
Flasher usb i tak się przydaje chociażby do backupu zapisów z fizycznych gier na gb i gbc.
A czemu tak? Bo masz np patche znacząco ulepszajace grafikę i rozgrywkę w
No to chyba znów coś ci się wydawało na mój temat co niewiele miało wspólnego z rzeczywistością. To chyba już standard w twoim przypadku.
Oj @Kryspin013, @Kryspin013 nawet gdy zaczniesz jak człowiek zawsze wylezie z ciebie ta samą gnida, która tylko szuka okazji do ataku. ( ͡
@OlFunkyBastard: i to mnie nazywasz gnidą i trollem? Żałosne.
@Kryspin013: tak, twoje ciągle zaczepki są żałosne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kryspin013: Mam dwa pytania:
1) Czy modyfikowanie gry poprzez nieoficjalne hacki/patche jest legalne?
2) Czy z moralnego punktu widzenia lepiej jest kupić na allegro 10 starych gier Nintendo czy lepiej nie tracic czasu na zabawe z kupowaniem i zgrywaniem tych gier i po prostu je spiracic, a za to kupic jedna nowa gre na Switcha?