Aktywne Wpisy

TheBloody +10
Pochwalę się ambiente które zamontowałem
w życiu bym nie pomyślał że będzie z tym tyle pracy, praktycznie tydzień mi zszedł
#chwalesie #samochody #motoryzacja #pokazauto
w życiu bym nie pomyślał że będzie z tym tyle pracy, praktycznie tydzień mi zszedł
#chwalesie #samochody #motoryzacja #pokazauto
źródło: image_picker_34983370-315B-4C87-9286-B58F644F9126-21379-00000503BAFF1907
Pobierz
nightmeen +251
Pamiętacie słynną latarnię we Wrocławiu, która nocą straszyła przechodniów? Roślina pokryła ją w taki sposób, że całość po zmroku przypominała przerażającą garbatą postać ze świecącymi oczami.
Ciekawe w sumie, co u niej teraz słychać...
Powiem wam, że ostatnio odwiedziłem, że tak to nazwę "Coś podobnego".
Buka, z Doliny Muminków, była to tajemnicza i samotna istota, która budziła strach i przerażenie u mieszkańców doliny. Taka właśnie Buka znajduje się w niewielkiej miejscowości Krobusz na Opolszczyźnie, ale
Ciekawe w sumie, co u niej teraz słychać...
Powiem wam, że ostatnio odwiedziłem, że tak to nazwę "Coś podobnego".
Buka, z Doliny Muminków, była to tajemnicza i samotna istota, która budziła strach i przerażenie u mieszkańców doliny. Taka właśnie Buka znajduje się w niewielkiej miejscowości Krobusz na Opolszczyźnie, ale
źródło: DSC_0879
Pobierz

@colrelonka9834: A gdybyś spróbował założyć konto przez przeglądarkę z VPNem i skorzystał z numeru wygenerowanego w sieci?
właśnie spróbowałam załóżyc na inny numer i w przeglądarce na lapku, ale potem znowu zalogowałam się w przeglądarce na tel i znowu mnie wyrzuciło xD
ogolnie to tak, ale też jednak można kogoś poznać, i straciłam dostęp dożywotnio heh, a nie wiem za co w sumie
źródło: temp_file.png1440978252211137853
Pobierz1. załóż nową pocztę mail (potrzebne do logowania bez kodu)
2. zarejestruj się przez przeglądarkę na swoim telefonie za pomocą maila
3. podaj nowy numer który jest obsługiwany przez inny telefon niż