Aktywne Wpisy
gnomol +23
WielkiNos +378
Jak szłam kiedyś w maju nad Morskie Oko, na szlaku leżał jeszcze śnieg a w oczy wiał silny wiatr myślałam tylko o tym ile jeszcze i że mi zimno w nos. Byłam przekonana, że faceci mają podobnie. Okazuje się, że nie bo według lewactwa jedyne o czym myślą faceci na zaśnieżonym szlaku to zabawić się z przechodzącą akurat obok babą.
#lewackalogika #bekazlewactwa #wysokieobcasy #gory
#lewackalogika #bekazlewactwa #wysokieobcasy #gory
I jeszcze rozpowiada w mediach, że komentarze ludzi o zawdzięczaniu wszystkiego Robertowi są śmiechu warte XDDD NO NA PEWNO WYŻYŁABY ZE SPORTU, KTÓRY JEST NA WIKIPEDII PRZETŁUMACZONY NA 3 języki na krzyż.
Mistrzostwa świata w karate: https://www.youtube.com/watch?v=rjvTPWV4S98
#lewandowski #p0lka
Wasza logika:
Polka nie ma zainteresowań - leniwa krowa.
Polka realizuje swoje pasje, zajmuje się sportem - k00rwa xD
Trenowalem karate I kata nie jest wcake takie proste , ale #!$%@? oczywiscie o wiele trudniejsza xD
@Mamaboss: Dokładnie, czepiają się tego, że dziewczyny realizują swoje pasje.
Dajcie trochę przestrzeni, oddechu, pozwólcie się realizować polkom. Powaliło was z tą wiernością? Pariarchalne świry
To już większe współzawodnictwo jest w Nordic Walking i też jest to sport w zasadzie bezkontaktowy xd Chyba, że zdzielimy oponenta kijem, żeby tak szybko nie pomykał.
Pomijajac te całą afere przegrywow #!$%@? się w życie Roberta (bo tam ciul z nia) Anka ma