Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos Uwielbiam to szukanie podtekstów dosłownie wszędzie. Nie powiem, że czasem nie zerknę w bok albo przed siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale chodzę praktycznie zawsze w okularach, więc raczej nie powoduję tym dyskomfortu.
Mam tylko nadzieję, że słowem "cześć" nie gwałcę zanadto nikogo na szlaku.
Mam też nadzieję, że za pomoc pewnie w sumie kilkunastu dziewczynom w pokonaniu trudności technicznych nie dostanę przydomku w stylu "Maniak
  • Odpowiedz
@WielkiNos ja pierd... teraz wyobraź sobie strażaka co musi wynieść babe z pożaru, to jest napastowanie. Każdy facet powinien w dzisiejszych czasach z chodzić z włączonym bodycam 24h na dobe dla swojego bezpieczeństwa.
  • Odpowiedz
@WielkiNos ja pierd... teraz wyobraź sobie strażaka co musi wynieść babe z pożaru, to jest napastowanie.

@tehniick: Już teraz jest płacz, bo źli mężczyźni rzadziej udzielają pierwszej pomocy kobietom m.in. z powodu obaw o późniejsze oskarżenia.
  • Odpowiedz
@WielkiNos:
Ona sobie po prostu wizualizuje w głowie swoje fantazje i przelewa na papier jako fakty. Typowe zidiocenie i oderwanie od rzeczywistości lewactwa.
Mozna to porównać do tego idioty Jakóbiaka, co sobie Degeneres wizualizował, czy jak jej tam było.
  • Odpowiedz