Aktywne Wpisy
Ytarka +29
Lubię, gdy dobre rzeczy równie dobrze wyglądają, a Marshall wie, jak to się robi.
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda
Jakie piwerko najlepsze?
- Zatecky 11.3% (18)
- Carlsberg 2.5% (4)
- Perła 16.4% (26)
- Specjal 3.8% (6)
- Tylko kraftowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) 21.4% (34)
- Redd's, Somersby, Garage 6.3% (10)
- Lech 8.8% (14)
- Tyskie 6.9% (11)
- Żywiec 8.8% (14)
- Inne - napisz w komentarzu 13.8% (22)
Swoją drogą - ciekaw jestem kiedy wejdzie prawo zakazujące negatywnego oceniania czegokolwiek związanego z kobietami i lgbt.
#bekazlewactwa #lewackalogika #pieklomezczyzn #mcu #marvel
W sumie Kill Bill można nazwać kultowym, kobiety (różnych ras) zdominowały film, założę się, że większa część widowni stanowili faceci. Jak autorka tłumaczy sobie sukces filmu, skoro biali faceci są zdecydowanie negatywnymi postaciami?
Wiec o co się #!$%@?ą ci ludzie?
Dwie z trzech głównych ról grają kobiety, które są jednymi z najmniej interesujących i najgorzej zagranych postaci MCU. Ms. Marvel był bardzo przeciętnym serialem, a Kapitan Marvel bardzo słabym filmem. Brie Larson gra jak kłoda. Trzecią główną postacią jest Monica Rambeau, którą znamy chyba tylko z Wandavision więc ciężko mi coś o niej więcej powiedzieć. Wandavision był fajnym serialem.
Sam film wygląda na kolejną przygłupią produkcję
Pierwsze co mi przyszło do głowy to seria Alien. Przecież tam główna rola jest kobieca i nawet mimo #!$%@? scenariusza w kolejnych częściach, Sigourney Weaver ratuje film częściowo, bo jest zajebistą aktorką. Alien 8 pasażer Nostromo jest jednak kultowy i w dupie każdy ma,
- Alita: Battle Angel
- Tomb Raider
- Wonder Woman
- Hanna
- Ścigana
- Ghost in the shell
- Atomic Blonde
- Tomb Raider
- seria Underworld
Marvel z Kapitan Marvel ma dwa duże problemy. Główny to ten, że jest ona zwyczajnie OP. Po premierze Kapitan
- Anna i Elsa z Frozen
- Roszpunka z Tangled
- Mulan z... Mulan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Pocahontaz
- Merida
- Tiana
- Nani
- Belle
- Moana
- Raya
- Króliczyca z Zootropolis...
Nie widziałem męskiego hejtu, a sam te animacje od wielu lat wciągam z przyjemnością od razu