Wpis z mikrobloga

@Bloodhorn: wcale nie dziwi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Połowa Neuropy to ludzie, którzy już są na jakichś terapiach i psychotropach. Druga połowa to ludzie, którzy się nie leczą, a powinni. Ogólnie mam wrażenie, że lewicowe poglądy to skutek traum i niepowodzeń życiowych. Ludzie, którzy nie potrafią poradzić sobie sami ze sobą i oczekują państwa opiekuńczego, które ograniczy ich prawa do minimum, ale pozwoli im przewegetować życie bez
  • 4
@ShadyTalezz: uzasadnie Ci to na moim przykladzie. Wiesz dlaczego moje konto ma tydzien a nie 10 lat? Bo pewne persony z teczowego srodowiska nie dawaly rady w merytorycznych dyskusjach i zaczely posuwac sie do grozb i stalkingu. Doszlo do tego ze jeden wysledzil mnie na innych portalach i tam pozakladal konta zeby mnie gnoic. Drugi powyciagal moje randomowe komentarze sprzed 4/6/8 lat sposrod ponad kilkuset tysiecy o ktorych istnieniu nawet nie
nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Bloodhorn:

uzasadnie Ci to na moim przykladzie. Wiesz dlaczego moje konto ma tydzien a nie 10 lat? Bo pewne persony z teczowego srodowiska nie dawaly rady w merytorycznych dyskusjach i zaczely posuwac sie do grozb i stalkingu. Doszlo do tego ze jeden wysledzil mnie na innych portalach i tam pozakladal konta zeby mnie gnoic.

sorki ale nie będę w takie rzeczy wierzył na słowo jakiejś zielonce ( ͡° ͜ʖ