#programowanie #programista15k #javascript Szybkie pytanie od jarosza. Zrobiłem ostatnio darmowe kursy HTML CSS i JS i myślę, że czas na coś rzetelniejszego. Jaki płatny kurs JS waszym zdaniem będzie najlepszy? Coś z udemy czy może książka np. "The JavaScript Workshop"? Dzięki za każdą sugestię :)
@Haczinson: Kurs Udemy od Jonasa Schmedtmanna The Complete JavaScript Course. Czyhaj na promocji w Udemy, kurs można nabyć spokojnie za około 50 zł zamiast 250 zł. Przeszedłem ten kurs i jest bardzo dobrze zrobiony, a dodatkowo aktualizowany co rok przez twórcę.
@Haczinson: You don't know JS od Kyle Simpsona to jedna z lepszych książek, która została mi polecona. Za free na github edycja nr 1, trochę leciwa bo parę lat ma ale bardzo szczegółowo opisuje JSa per se.
Szybkie pytanie od jarosza. Zrobiłem ostatnio darmowe kursy HTML CSS i JS i myślę, że czas na coś rzetelniejszego. Jaki płatny kurs JS waszym zdaniem będzie najlepszy? Coś z udemy czy może książka np. "The JavaScript Workshop"? Dzięki za każdą sugestię :)
Przeszedłem ten kurs i jest bardzo dobrze zrobiony, a dodatkowo aktualizowany co rok przez twórcę.